Ahoj, jsem Tomas, mám 28. Začátkem května 2015 plánuji pocestovat – destinace není úplně závazná. Uvažuji doletět do jihovýchodní ásie (např. Bangkok – relativně levné letenky) a pak procestovat region a směrovat to na západ severem Indie do Nepálu. Vietnam a Malaysii bych vynechal, byl jsem tam před pár lety. Mám rád hory/ přírodu ale nebráním se ani zajímavým městům/ památkám, občasnému oddechu u moře apod. Snažím se vyhýbat organizovaným tours – raději si zorganizuji věci sám. Počítám s budgetem cca 15usd/ den co by mělo být v tomto regionu OK. Cestovat jsem se rozhodl po pár letech strávených za monitorem počítače což mě moc nenaplňovalo…takže vyčistění hlavy, srovnání myšlenek/ priorit apod. Co se délky cesty týče, tak po 3 měsících od vycestování se budu muset vrátit kvůli úřadu práce (což neznamená, že následně nemůžu pokračovat kde jsem skončil). Zatím tomu nechávám volný průběh. Netrvám 100% na zemích nebo směru, který jsem napsal. Jestli někdo přijde se zajímavým nápadem, nebráním se ničemu. Jestli budete mít zájem, dejte vědět na to*********@***il.com, mužem pokecat/ setkat se a zjistit, jestli jsme podobna krevní skupina. Pěkný den. Tomáš 😉