Ahoj vespolek, hledám spolucestovatele, ráda bych se jela podívat do JV asie(Barma, Kambodža, Laos, Vietnam), ale bohužel nikdo z kamarádů nemá možnost jet se mnou. Hledám skupinku, nebo i jednotlivce, kteří by chtěli podniknout takovou cestu a mohla bych se k nim přidat. Konkrétní destinace nebo termín nemám, jsem schopná se přizpůsobit, předpokládaná délka pobytu 4-5 týdnů (kvůli dovolené). Díky předem
Ahoj Petře, díky za reakci, Thajsko by se mi určitě taky líbilo, když bych vás ukecala aspoň na pár dní do barmy … 🙂 budu ráda, když mi dáte vědět až se začne něco rýsovat… ja****@****am.cz termín bych snad nějak ukoulela, předběžně mám nahlášenou dovču říjen/listopad
Ahoj lidi. Podotykam, ze jsem taky sama slecna, 24 let a mela bych zajem cestovat po Asii, nejlepe Vietnym, Thajsko, Kambodza. Pokud bych se mohla pridat k nejake skupince, tak by to byla vyhra. Nechci cestovat sama. Na delce mi nezalezi. Sbalim batuzek a jedu:)) Jsem z Prahy a budu radavza kazdou reakci:)
Ahoj Dalido, zkus mi napsat na email a možná bychom se domluvili… Chystáme se s kamarádem cca v půlce prosince 😉
Ahoj Dalida a Gaza,
ráda bych se vydala na podobnou cestu. Jen žiju na NZ, ale přiletěla bych kam by jsme se domluvili. Napište na můj mail ff**********@***il.com
Díky 😉
Mňa pobavila veta „Na délce mi nezáleží“ 🙂 Btw v novembri(listopadu) budem s priatelkou v thajsku. Tiez by sme ocenili spolocnost.
Dalida, nenechala jsi tu kontakt 🙂
chystám se během třech měsíců projet hlavně Vietnam a pak přes Kambodžu do Thajska.
Napiš mi na email. Třeba se dohodneme. Eva
Ahoj, budu v Thajsku od 2.11. do 7.12.2014. Mám v plánu vyrazit na 3-4 týdny do Barmy (Yangon, Mandalay, Bagan, Inle Lake, Hsipaw, Ngapali Beach, šanské vesnice…) a zbytek strávit někde v severním Thajsku, alternativně připadá v úvahu i Laos, přesný plán zatím nemám. Pokud by se chtěl někdo přidat i jen na část cesty, dejte vědět.
Ahoj Jirko. V podobným termínu se taky chystám do Tahjska a jelikož mi vypadl parťák, se kterým jsem měl jet, tak bych se rád k někomu přidal. V případě, že tvá cesta do Thajska stále platí, tak bych se přidal. V případě domluvy jsem z Brna a nebo mail: zd**********@*****ok.cz
Popřípadě, kdyby měl ještě někdo zájem vycestovat do Tahjska: listopad – prosinec 2014, cca na měsíc a hledal parťáka na cestu, tak mi napište. Mějte se fajn Zdenál
Keby ste chceli ist z Thajska do Malajzie na kole tak sa mozte pridat ku mne 🙂
Cauvec všem,
Od záři do začátku prosince budu ve Vietnamu cestovat na motorce, tak dejte Urcite vedet jestli se tam vypravite a můžeme se někde sejít 😉
Lukáš
Ahoj,od.3.12-3.3.budu.s.kamoskou.na.ceste-…..
Bangkok.Chiang.Mai-Luang.Prabang-4000ostrovu-SihanoukVille
Bangkok-Krabi-Ko.Lanta-Langkawi-Kuala.Lumpur
a.mesic.vychodni.a.stredni.Java
tak.se.ozvete,kdo.budete.pri.ceste:)
ahoj, kdyby nekdo chtel budu od 3. listopadu v thajsku tam tak mesic pak barma , laos , vietnam ,kamobodza, malaysie atd. az do australie… kdyby jste se nekdo chtel nekde pridat tak napise na meil… uzivejte
Ahoj Hedviko, nezajímalo by tě třeba Thajsko? Zrovna se možná dáváme dohromady taky jedna skupinka. Ještě hodně záleží, jak a na čem se domluvíme, ale návrhy se přijímají už teď. Jen bych to spíš viděl až na přelom prosinec/leden 2014/2015