Thajsko, Barma, Kambodža, Laos a Vietnam

JV ASIE – podzim 2012

Jackie

Zdar cestvatelé a cestovatelky,
mám v plánu na podzim 2012 vyrazit na větší (tak 3,5 měsíční) trip po JV Asii..je tu někdo, kdo by se chtěl na část přidat? Jsem vlk samotář, takže jedu primárně sama,ale mám už domluvené, že na měsíc za mnou přijede kámoš a chceme udělat Thajsko (sever) a Laos. Je někdo kdy by se chtěl na pár dní přidat? Mám v plánu: Vietnam – Laos – Barmu – Thajsko (pořadí a přesné rozložení dnů ještě nevím, to je stále v řešení). Částečně bych chtěla někde dobrovolničit (třeba jen na pár dnů v nějakém klášteře nebo na farmách) a celkově si to užít nějakým nekomerčním způsobem (nehodlám spát v luxusních hotelích, jezdit v luxusních dálkových autobusem pro turisty). Stan sebou neberu,ale přemýšlím, že využiju CouchSurfing…kdyby měl někdo chuť se třeba na pár dní přidat, budu jenom ráda 🙂 P.S.: mám slabost pro hory, krásné výhledy, fotografování a přírodu…

Zkušenosti čtenářů

Vítek

Ahoj Jackie,

momentálně jsem v Číně a mám namířeno do Vietnamu na 3-4 týdny, pak Kambodža 2t. , Laos 2t., a pak Thajsko, Malajsie, Indonésie a podle času Barma. Vracím se do Prahy v prosinci. Můžeme se po cestě někde třba sejít a když se schodnem tak se k sobě můžeme přidat na pár dní či týden. To záleží.
Vítek
vi*********@***il.com najdi si mě i na FB pod tímhle e-mailem

Vitek

Ahoj, vratil jsem se z Thajska a mám thajskou SIMkartu firmy AIS, kde je stále 50bathu kreditu a asi 50MB internetu k docerpani do pulky rijna 2012. Samotna simka stala 150Bathu, dohromady tohle vsechno po odecteni vycerpaneho kreditu asi 300bathu (Priblizně 200kč).
Takze nabizim prvnimu, kdo si o ni rekne :-).
(jen pro zajimavost, 1MB internetu pres roaming stoji 300kč a minuta hovoru do ČR 65kč)
Takže už jenom ten internet má cenu 15tisic kč :D…
Cena dejme tomu 100kč… Kdo dá víc:-)?
kontaktujte mě prosím na dr.vitek @ seznam.cz

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: