Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Pohodový čerstvý padesátník hledá spolucestující(ho) na zimní cestu na Bali či jiné státy JV Asie. Znalost angličtiny vítána. Kontaktní mail: pa********@****am.cz
Ahoj,klidně bych se přidal.Také plánuju zimní cestu do JV asie,Thajsko,Kambodža.Mohl bys mi zaslat nějaký podrobnější plán cesty?Angličtina základy,ale domluvim se.Dík Tomáš 26
petr
tomáš:
Ahoj,na jak dlouho planujes cestu ? Ja zhruba od 20.12. pres novej rok. Taky bych chtel zajet do cambodze. Mozna phuket, ale vse je na domluve. Zatim je času dost. Kdyžtak se ozvy. Petr
Ahoj,klidně bych se přidal.Také plánuju zimní cestu do JV asie,Thajsko,Kambodža.Mohl bys mi zaslat nějaký podrobnější plán cesty?Angličtina základy,ale domluvim se.Dík Tomáš 26
Ahoj,na jak dlouho planujes cestu ? Ja zhruba od 20.12. pres novej rok. Taky bych chtel zajet do cambodze. Mozna phuket, ale vse je na domluve. Zatim je času dost. Kdyžtak se ozvy. Petr
Ahoj,no taky takhle v prosinci,ale chci tam vyrazit na delší dobu cca do března,ale můžem to spojit…kdyžtak mi napiš na mail ro*****@****am.cz