Ahoj cestovatelé,
na léto máme s přítelkyní v plánu podívat se do JV Asie, konkrétně asi Thajsko, Malajsie a Singapur na cca 2,5 týdne, přesnou trasu a jednotlivá místa zatím nemáme, bylo by to případně i námětem k diskuzi.
Je nám 28, resp. 26 let, rádi cestujeme, sportujeme, trávíme čas s kamarády atd. a hledáme pozitivně naladěné a pohodové lidi na spolucestování (samozřejmě bychom mohli plánovat společně ale i jednotlivě, jen je asi lepší, když je více lidí v kontaktu a ve skupině a může např. i společně posedět a pokecat např. u večeře).
Teoreticky by s námi chtěl cestovat i dlouholetý kamarád z Francie, se kterým jsme toho již mnoho zažili, ale to ještě není jisté.
Pokud by měl někdo zájem o podobnou cestu, budeme rádi, když se nám ozvete.
Případně můžete i sdělit své zkušenosti, doporučení a tipy pro cestování v této oblasti.
Díky, Zdeněk a Petra
email na mě vi***@****am.cz
Ahoj, my letíme ve 3 v termínu 26.4.-18.5. a máme podobný plán. Kdy vy?
Ahoj Kláro,
díky za odpověď. Bohužel termínově máme zvolený srpen, takže časově nám to nevyjde.
Kdyby ti to ale nevadilo, rádi se od vás dozvíme zkušenosti a třeba tipy co navštívit. Budeme rádi, když se ozveš na be***@***il.cz, abychom na sebe měli kontakt.
Díky a ať se cesta povede!
Ahoj Zdeňku a Petro,
já bych se možná připojila 🙂 jedu tam červenec/srpen a ještě nevím přesně jak to bude, ale pravděpodobně budu potřebovat společnost na srpen..Prosím odpovězte na e-mail: r.**@****am.cz Děkuju 🙂
Eva
Ahoj Evo,
už jsem ti poslal odpověď na mail.
ahoj Zdeňku a Evo,
do Thajska se chystám na začátku srpna. Konkrétně do Bangkoku, kde budu mít konferenci trvající od 2.8. do 8.8. Poté bych ráda cestovala směrem na jih až do Malajsie, v plánu mám návrat zpět do Bangkoku ke konci srpna, pravděpodobně přelet z Kuala Lumpur, možné uzpůsobit i jinak. Cestu si představuji spíš jako prohlídnutí přírodních i kulturních krás země než plácnutí se někde v Thajsku na pláži. Konkrétní plán zatím ale nemám. Jsem schopná cestovat velmi nízkorozpočtově a rozhodně nemám v plánu pobývat ve hvězdičkových hotelech a tak podobně 🙂 mohli byste mi napsat svoje plány, popřípadě konkrétní termín cesty? Jsem myslím celkem pohodová 25letá holka a nějaké zkušenosti s cestováním už také mám 🙂
Ahojte,
vase diskuze mi upoutala 🙂 Ja planuji jet jako dobrovolnik na 14 dni nekam do techto koncin nekdy od 22/7 do konce srpna, a pak (nebo predtim) bych rada cestovala asi taky tak 14 dni, ale samotne se mi moc nechce, takze se rada pripojim a s itinerarem jsem flexibilni :)Zkusenosti z cestovani mam relativne dost, a je mi 29. Jo a zila, jsem 4 roky ve Francii, takze bych se i s kamaradem domluvila..
Ahoj,
prosím bližší info. Tedy odlet (letenky), itinerář, zkušenosti.
Děkuji Karel
Ahoj Karle,
itinerář ještě není úplně přesný. Určitě chceme navštívit Bangkok a okolí, pak asi spíš směrem na jih, Malajsie (Kuala Lumpur a okolí + další), Singapur a přelet zpět do Bangkoku a odlet domů. Vše je ale ještě otevřené.
Termín srpen, letenky s Emirates z Prahy přes Dubaj.
V případě zájmu se můžeš ještě ozvat na mail be***@***il.cz