Spolucestování Asie/ Australie

JV Asie léto 2014 (Thajsko, Malajsie, Singapur)

Zdeněk

Ahoj cestovatelé,
na léto máme s přítelkyní v plánu podívat se do JV Asie, konkrétně asi Thajsko, Malajsie a Singapur na cca 2,5 týdne, přesnou trasu a jednotlivá místa zatím nemáme, bylo by to případně i námětem k diskuzi.
Je nám 28, resp. 26 let, rádi cestujeme, sportujeme, trávíme čas s kamarády atd. a hledáme pozitivně naladěné a pohodové lidi na spolucestování (samozřejmě bychom mohli plánovat společně ale i jednotlivě, jen je asi lepší, když je více lidí v kontaktu a ve skupině a může např. i společně posedět a pokecat např. u večeře).
Teoreticky by s námi chtěl cestovat i dlouholetý kamarád z Francie, se kterým jsme toho již mnoho zažili, ale to ještě není jisté.
Pokud by měl někdo zájem o podobnou cestu, budeme rádi, když se nám ozvete.
Případně můžete i sdělit své zkušenosti, doporučení a tipy pro cestování v této oblasti.
Díky, Zdeněk a Petra

Zkušenosti čtenářů

Karel

Ahoj,

prosím bližší info. Tedy odlet (letenky), itinerář, zkušenosti.

Děkuji Karel

Zdeněk
Karel:

Ahoj Karle,
itinerář ještě není úplně přesný. Určitě chceme navštívit Bangkok a okolí, pak asi spíš směrem na jih, Malajsie (Kuala Lumpur a okolí + další), Singapur a přelet zpět do Bangkoku a odlet domů. Vše je ale ještě otevřené.
Termín srpen, letenky s Emirates z Prahy přes Dubaj.
V případě zájmu se můžeš ještě ozvat na mail be***@***il.cz

Karel

email na mě vi***@****am.cz

Klára

Ahoj, my letíme ve 3 v termínu 26.4.-18.5. a máme podobný plán. Kdy vy?

Zdeněk
Klára:

Ahoj Kláro,
díky za odpověď. Bohužel termínově máme zvolený srpen, takže časově nám to nevyjde.
Kdyby ti to ale nevadilo, rádi se od vás dozvíme zkušenosti a třeba tipy co navštívit. Budeme rádi, když se ozveš na be***@***il.cz, abychom na sebe měli kontakt.
Díky a ať se cesta povede!

Eva

Ahoj Zdeňku a Petro,

já bych se možná připojila 🙂 jedu tam červenec/srpen a ještě nevím přesně jak to bude, ale pravděpodobně budu potřebovat společnost na srpen..Prosím odpovězte na e-mail: r.**@****am.cz Děkuju 🙂

Eva

Zdeněk
Eva:

Ahoj Evo,
už jsem ti poslal odpověď na mail.

Alena

ahoj Zdeňku a Evo,
do Thajska se chystám na začátku srpna. Konkrétně do Bangkoku, kde budu mít konferenci trvající od 2.8. do 8.8. Poté bych ráda cestovala směrem na jih až do Malajsie, v plánu mám návrat zpět do Bangkoku ke konci srpna, pravděpodobně přelet z Kuala Lumpur, možné uzpůsobit i jinak. Cestu si představuji spíš jako prohlídnutí přírodních i kulturních krás země než plácnutí se někde v Thajsku na pláži. Konkrétní plán zatím ale nemám. Jsem schopná cestovat velmi nízkorozpočtově a rozhodně nemám v plánu pobývat ve hvězdičkových hotelech a tak podobně 🙂 mohli byste mi napsat svoje plány, popřípadě konkrétní termín cesty? Jsem myslím celkem pohodová 25letá holka a nějaké zkušenosti s cestováním už také mám 🙂

Danka

Ahojte,
vase diskuze mi upoutala 🙂 Ja planuji jet jako dobrovolnik na 14 dni nekam do techto koncin nekdy od 22/7 do konce srpna, a pak (nebo predtim) bych rada cestovala asi taky tak 14 dni, ale samotne se mi moc nechce, takze se rada pripojim a s itinerarem jsem flexibilni :)Zkusenosti z cestovani mam relativne dost, a je mi 29. Jo a zila, jsem 4 roky ve Francii, takze bych se i s kamaradem domluvila..

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: