Spolucestování Asie/ Australie

JV Asie/JV Vietnam etc. od Leden2016

Vashek

Ahojte všichni dobrodruzi. Zima je zase nejistá někam na prkno, tož rozhodl jsem se zase někam vyfrčet na nějaký ten pátek, přesněji nějaký ten měsíc nejlépe! S penězi to mám pořešené, čas je pro mne nejcenější prožitek v životě, ale samozřejmě chci zažít nízkorozpočtové cestování s dobrodružstvím..tzn.co nejvíce se omezovat při komfortu/tzn.žádné hotely, jen hostely a rodiné ubytko, stan apd. Mám už nějaké zkušenosti a rád bych našel parťáka kterému postačí batoh, občas nějaká ta sprcha, hodně pohodky a ubytko v guesthousu. Samozřejmostí také motorka kterou může v některých případech považovat za nezbytnost, šetření času, pěněz i ostatních civilizačních útrap. Pokud to bude parťačka a nebude moc stará na to abych si ji musel přivazovat k motorce gumycukem, vejdem se ve dvouch, ale pokud to bude vícero lidí, bez mopedu si to nedovedu v asii moc představit(exld.malaysie a singapoor). Obzváště moc nerad jezdím s těmi slepými řidiči v autobuse vštšinou v protisměru i když někdo by to považoval za dobrodružné, bohužel jsem rozbyté autobusy už viděl..,,vlak ještě snesu 🙂 tož takle milí drazí 🙂 toto jsou mé nepatrné, ale přitom pro mne nepomíjivé požadavky na úspěšný výlet do neznáma se vší opatrností a jen doufám že se najde zpřízněná duše pro tento společný úryvek času za prožitkem každého momentu na několik nádherných měsíců 🙂 Vashak

Zkušenosti čtenářů

Vashek

muj Emil : prokes.v gmail com

Vashek:

mail se mi vrací, nefunguje to

Jirka

Tak tam zkus dát zavináč, to se pak budou dít věci 😀

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: