Ahojte všichni dobrodruzi. Zima je zase nejistá někam na prkno, tož rozhodl jsem se zase někam vyfrčet na nějaký ten pátek, přesněji nějaký ten měsíc nejlépe! S penězi to mám pořešené, čas je pro mne nejcenější prožitek v životě, ale samozřejmě chci zažít nízkorozpočtové cestování s dobrodružstvím..tzn.co nejvíce se omezovat při komfortu/tzn.žádné hotely, jen hostely a rodiné ubytko, stan apd. Mám už nějaké zkušenosti a rád bych našel parťáka kterému postačí batoh, občas nějaká ta sprcha, hodně pohodky a ubytko v guesthousu. Samozřejmostí také motorka kterou může v některých případech považovat za nezbytnost, šetření času, pěněz i ostatních civilizačních útrap. Pokud to bude parťačka a nebude moc stará na to abych si ji musel přivazovat k motorce gumycukem, vejdem se ve dvouch, ale pokud to bude vícero lidí, bez mopedu si to nedovedu v asii moc představit(exld.malaysie a singapoor). Obzváště moc nerad jezdím s těmi slepými řidiči v autobuse vštšinou v protisměru i když někdo by to považoval za dobrodružné, bohužel jsem rozbyté autobusy už viděl..,,vlak ještě snesu 🙂 tož takle milí drazí 🙂 toto jsou mé nepatrné, ale přitom pro mne nepomíjivé požadavky na úspěšný výlet do neznáma se vší opatrností a jen doufám že se najde zpřízněná duše pro tento společný úryvek času za prožitkem každého momentu na několik nádherných měsíců 🙂 Vashak
Tak tam zkus dát zavináč, to se pak budou dít věci 😀
muj Emil : prokes.v gmail com
mail se mi vrací, nefunguje to