Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Ahoj, hledám zájemce o cestování spojené s cvičením v různých jógových školách na Bali. Přidá se někdo?
Zkušenosti čtenářů
Ríša
Čau, kdy tam chceš jet? Na Bali jsem byl minulej rok a klidně bych si to zopakoval, tentokrát s jógou 🙂
Káťa
Ríša:
Ahoj Ríšo, ráda bych vyrazila cca v půlce září a pak se připojila k zájezdu od Go2Indonesia 3.-14.10. Mrkni na jejich stránky. Víc informací ti pošlu e-mailem.
Ríša
Káťa:
Čau,tak to je moc brzo na mě, škoda 🙂 minulej rok jsme taky vyrazili v půlce září a paráda. Jinak to zajimavý z Jávy a Bali jsme projeli za 3 týdny na vlastní pěst a komplet za 32 tis 🙂
Čau, kdy tam chceš jet? Na Bali jsem byl minulej rok a klidně bych si to zopakoval, tentokrát s jógou 🙂
Ahoj Ríšo, ráda bych vyrazila cca v půlce září a pak se připojila k zájezdu od Go2Indonesia 3.-14.10. Mrkni na jejich stránky. Víc informací ti pošlu e-mailem.
Čau,tak to je moc brzo na mě, škoda 🙂 minulej rok jsme taky vyrazili v půlce září a paráda. Jinak to zajimavý z Jávy a Bali jsme projeli za 3 týdny na vlastní pěst a komplet za 32 tis 🙂