Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Hola, kdo by se pridal na nezavisly pobyt v jizni Indii na zimu? Ocean, palmy, chramy, fajn jidlo a tak 🙂
Prijemne dny
Roman ba*******@****am.cz
Zkušenosti čtenářů
Klara
Hola Romane, co te to napadlo do Indie na zimu? Ja bych taaak jela,nasla jsem te vlastne diky tomu, ze se mi moc po Jihu Indie styska na jare 2014 jsem tu byla na 3 mesice, tak rada bych se vratila zpet. Tak povidej, jak to mas ty?
Roman
Klara:
Cau Klarko, rad bych vyrazil koncem ledna, koukam po letenkach, pomalu zarizuju vizum. Ja tam byl taky letos na 3 mesice 🙂 Tak se ozvi co nejdriv jak to mas – radsi na mail nebo na fb (Roman Žižlavský)
Fajn dny
R.
Hola Romane, co te to napadlo do Indie na zimu? Ja bych taaak jela,nasla jsem te vlastne diky tomu, ze se mi moc po Jihu Indie styska na jare 2014 jsem tu byla na 3 mesice, tak rada bych se vratila zpet. Tak povidej, jak to mas ty?
Cau Klarko, rad bych vyrazil koncem ledna, koukam po letenkach, pomalu zarizuju vizum. Ja tam byl taky letos na 3 mesice 🙂 Tak se ozvi co nejdriv jak to mas – radsi na mail nebo na fb (Roman Žižlavský)
Fajn dny
R.