letos na podzim se chystam navstivit JAR, Namibii a Mozambik a touto cestou hledam nekoho, kdo by se chtel pripojit. Jednotlivec i skupinka. Idealni je pocet do auta. Cesta je zhruba rozplanovana, podrobnejsi info poslu pripadnym zajemcum emailem. Na zmenach je urcite mozne se dohodnout nebo absolvovat spolecne jen cast atd. Mam zkusenosti s cestovanim po JAR, Namibii a Mozambik navstivim letos poprve, pokud se nekdo vyzna a ma zkusenosti, tim lepe. Ubytovani v kempech pod stanem, v JAR ubytovani u pratel (zajistim).
Jenom taková otázka na plán. Kolik máte času na tu cestu? Ona totiž Namibie je na druhém konci od Mozambiku a mezi tím je několik tisíc kilometrů. To je docela bláznivý plán.
termin zari az listopad
Ahoj Petro,
také se chystám do JAR. Auto máme již plné, ale chtěla jsem se jen zeptat, jestli nemáš zkušenosti s Etiopian Airlines. Mají nejlevnější letenky, ale trochu se této společnosti bojím. Mimo Evropu jsem nikdy neletěla, tak tyto společnosti vůbec neznám. Píšeš, že máš zkušenosti s cestováním po JAR. Prosím a s cestováním s Ethiopian Airlines? Děkuji moc, Dana
Ahoj to nevim fakt
Ahoj Petro,
Taky jsem chtel na podobnou cestu – plus mozna Botswanu. Je ten termin pevne zari az listopad? Myslim ze by to slo tak na mesic a pul kolem prosince, jinak bych se rad pridal.
Ahoj, koukni na http://www.portalprovodaky.cz – Afrika 🙂