Jihovýchod – říjen, listopad 2014, na cca 5 měsíců – východ – Vietnam, Laos, Kambodža, Thajsko, Malajsie, Indonésie… Uvidí se, co a jak se stihne… Hledám parťáka. Katka 28.
Ahoj taky bych se rád přidal…plánuju Thajsko,Laos,Kambodža,Vietnam…cca půl roku listopad,prosinec přizpůsobim se.Kdyžtak dej vědět Ro*****@****am.cz
Ahoj,
to by mě dost zajímalo 🙂 jestli k tomu výletu máš bližší plány, mohla bys mi je prosím poslat na li****@*****um.cz?
díky moc, Linda 30
Ahoj, pisni mi prosím taky nejaky info jak si to představujes. Jen v par bodech. dikes
Vasek 30
va******@****am.cz
To mi zní lákavě!
Vždy, jakmile se ochladí, odlétám na půl roku za exotikou.
Měl jsem myšlenku, navštívit v listopadu kanadského kamaráda v Thajsku, Vietnam a Kambodža jsou
destinace, kam jsem se chtěl také ještě podívat.
.. i když bych také zase někdy rád zaletěl zpátky domů, do Mexika 🙂
Máš nějaké zkušenosti s cestováním po exotických zemích?
Máš někde blog, nebo stránky?
Pozvolna tvořím stránky o mém cestování po Indii:
INDIE 2013–2014: http://nacaj.cz/indie/
Ahoj Katko,
já momentálně žiju na Novém Zélandu, ale už to budou tři roky v září a tak bych se ráda někam posunula. Byla jsem v Bangkoku na 3 dny na stopover a země se mi moc líbila. Navíc jsem pozjišťovala, že cestování vlakem do Kambodži apod. je za pár peněz a pár vietnamským kamarádek mi povídalo o krásách jejich země. 🙂
Měla jsem plán procestovat tak nějak všechny tyhle země + mi navíc přišla malajsie (malajžané žijící v zahraničí jsou obzvláště hrdí na svojí zemi). 🙂
Nemám přesné plány, ale čím dřív, tím líp. Myslím, že ten konec roku by byl reálný.
Tak pokud máš zájem se přidat, tak dej vědět. 😉
6 měsíců minimum 🙂
Konec října je hranice odletu.
Ahoj, ráda bych se přidala. Můžu ale až ke konci listopadu
Ahoj všem, mám také plán cesty do Thajska konec listopadu-prosinec. Ne určitě na tak dlouhou dobu,ale jestli bych se mohla přidat na čast vaši cesty,byla bych rada. Mate uz nejaky konkretni cestovní plán? Diky za odpovedi marketa.
Ahojky,ja bych se pridala. Vratila jsem se akorat z jizni ameriky a ke konci roku planuju asii.Napis mi kdyztak email s tvoji predstavou na si****@****am.cz a muzeme o tom pokecat. pa
Tereza 28