Ahoj, sháním někoho, kdo by se mnou jel v květnu do Jemenu a Ománu. Pavel
Tak to hodně štěstí, já počkám tak do konce ledna/půlky února a pak kupuju letenky a pojedu asi sám
No a když se neozve, tak uvidím, jak se rozhodnu. Přemýšlím i o Saúdské Arábii.
Tak Saudská Arábie je snem mnoha cestovatelů, ale dostat se tam je skoro nemožné…
Ale je to možné. Sežeň ještě dva, abychom byli čtyři (minimální počet) a seženu vstupní víza. Nebude to vše levné, ale bude to.
Ahoj, mozem sa ta opytat ci mas nejake spravy o aktualnej bezpecnostnej situacii na Jemene ? je mozne zorganizovat si cestu po Jemene individualne bez cestovky ? takisto uvazujem o Jemene, vnutrozemie individualne a Sokotru s cestovkou . diki za info .
Ahoj Pavle.
Tak jak to máš s cestou, kam nakonec jedeš? Ja bych tam rad vyrazil. Ale abych pravdu řekl, tak jsem se tím detauilněji nezabýval, takže momentálně nemůžu říct, do kterých míst bych rád zavítal. Na jak dlouho jedeš? napiš na: zo**@***il.cz
Zdenek
Docela bych o tom uvažoval. Na kolik dní ?
Máš nějakou představu o trase ?
Pavle , taky by mě zajímal předběžný itinerář trasy a rozpočet.
Tez by me zajimalo…
Ahojky, taky bych rada Oman, pridala bych se, napis prosim nejake blizsi info nebo predstavu o trase, delce pobytu atd. dik
Ahoj Moniko,
nemáš kamarádku, se kterou by jsme vyrazili i do Saúdské Arábie (abychom byli 4). J.
Ahoj Jaro,
bohuzel,tezko se schani nekdo, kdo by jel do techto zemi…proto jsem take tady. Saudi mi az tak nelaka, spise bych ten Oman, popr Jemen, zatim jsem byla jen v Syrii..ale to je ted vzhledem k situaci nemozne. Snad se tam jeste nekdy podivam. Co rikas na ten Oman? hm?
Ahoj Moniko,
Yemen i Oman chci v dohledné době navštívit no a když už budu na Arabském poloostrově, rád bych se podíval i do Saúdské Arábie. Tebe tato neláká, když taktéž muslimský Omán ano?
Jaro,
zalezi vse na domluve, na jak dlouho atd atd. pisni mi na mail a muzem to prodiskutovat,oke? co Pavel, tady z fora, jsi s nim v kontaktu?
mo*********@*****il.com
Ahoj, měla bych zájem o Oman, Jemen i Saudskou Arabii. Potrabovala bych vedet rozpocet. Dekuji 🙂
Lucie
Ahoj Lucko,
tak fajn – snad pojede i kamarád z Bratislavy a mohli jsme dostat vstupní turistické vízum do Saúdské Arábie. Na základě toho potom zpracuji rozpočet akce.
Ahoj Pavle, pořád hledáš nebo už jsi našel nebo ses rozhodl jet sám?
Petra
Ahoj. Ziju v Saudske Arabii par let. Jen mne zajima, co tady chcete videt krome pisku:-) A hlavne zapomente na cestovani kluku a holek v jednom aute, co nejsou manzele. Za to se jede primou cesou do vezeni. Oman je pry nadherny, zaletela bych tam na prodlouzeny vikend v druhe polovine kvetna. Do Jemenu nikdo moc nejezdi, takze nevim. Martina
Ahoj Martino. Díky za info. V Saúdské Arábii chceme vidět to, co Ty. Zatím je vše v rozpuku a ve stádiu hledání. Sám tam jet nechci. Jára
Byla jsem v Jemenu předloni. Nádhera, doporučuji. Chci se tam určitě ještě vrátit. Myslím, že současná bezpečnostní situace není dobrá. Byli jsme 3 a měli jsme místního průvodce a řidiče. Řídit bych tam nechtěla :-)Jak se projíždí přes kmenová území, musíte projít přes check point. Myslím, že bez místních je to problém.
Cecilie
Ahoj vsem,
moc me lakaji tyto krajiny..loni me bohuzel kvuli nove pozadovanemu referencnimu cislu obratil ina letisti a nejela jsem do iranu..letos uz bych opravdu rada timto smerem..dejte nejaky konkretni plan, rozpocet..a pak se treba domluvime:)
mail sl*************@****am.cz
dik
Helena
Ahoj Pavle,
určitě bych se přidala.I holky se chtěj podívat po světě :)Měla jsem jet do Austrálie ale padlo to.Pokud by si se chtěl domluvit přímo, jsem z
Hradce Králové, tel. 776 873 110 Pu***@****am.cz
Díky
Ahoj Pavle, určitě bych se k tobě přidala.Měla jsem jet do Austrálie ale nevyšlo to.Ráda bych se s tebou domluvila přímo.Jsem z Hradce Králové. Pu***@****am.cz
Díky
Ahoj Pavle, poslala jsem ti Imeil 🙂
Ahoj všem, vůbec jsem nečekal takovéto ohlasy, díky všem za ně:) Nakonec jsem to trochu přehodnotil a vzhledem k práci i počasí v květnu v této oblasti, jsem se rozhodl jet na podzim:) Co se týče trasy, tak v Jemenu je to trochu více komplikované z důvodu současné bezpečnostní sitauce. Ale co jsem se tak bavil, tak by se dalo jet (letět) na ostrov Sokotra, pak se dá být v hlavním městě Sanaá a snad i hory Jabal Haraz. V Ománu bych to viděl na Muscat, oblast Wahiba, Nizwa, Jabal Achdar, vadi Ghul a vadi Šab. Ale samozřejmě je to jen takový předběžný plán, který by se v průběhu cesty kdykoliv mohl změnit, když by bylo potřeba:)) A rozpočet, tak to záleží na ceně letenek, ale viděl bych to tak na 35 – 40 tisíc:) Pavel
Taky bych rád příští rok do těchto končin, ale stále marně sháním spolucestovatelku.
Myslím si, že spolucestovatelka se do těchto končin bude shánět špatně…
No, s jednou jsem byl v kontaktu, ale odmlčela se. Tak čekám, že se snad ozve.