Ahoj,
sháním spolucestovatele v měsíci září na Island. V plánu by bylo půjčit si auto a projet ostrov křížem krážem nebo kolem dokola :). Většinou spát ve stanu a čas od času pronajmout nějaký ten pokoj. Doba trvání, druh transportu na ostrov, trasa – to vše by bylo na dohodě. Kdo má zájem, nechť se mi ozve na e-mail.
Díky
Taky zdravím a na Island bych se podíval… Dejte vědět co a jak, popř. jsem na emailu m.*****@*****um.cz. Zatím čus
Ahojky, taky bych ráda na Island ale v okolí nikdo nemůže, tak dejte vědět, ráda se přidám. ba****@*****um.cz
Zdravím, letos jsme to nedali, ale příští rok na tutovku . Jestli Ti to Ivo leltos neklaplo , tak příští rok. Pokud si tam byla uvítám jakékoli informace. Díky Zdeněk a Kristina
Ahoj Ivi. Taky mám v plánu mrknout na Island a hledám někoho k sobě. Představu mám takovou, že cesta by byla letecky a další cestování autem ( cesta lodí je týden navíc ). Ubytování jak jsi uvedla kemp, stan, auto a občas hotel. Bral bych i cestovku s průvodcem s tím, že nás převezou k zajmavým lokalitám. Já sám budu na Islandu poprvé. Co se týče času tak v září můžu mít volno tak 14 dnů. Jestli máš zájem, tak se mi ozvi na Email. pe********@*****um.cz. Ahoj Pepa M