Hledáme fajn spolucestovatele na cestu po islandu na cca 2 týdny v roce 2009, předpoklad červen. Chtěli bychom zapůjčit karavan a projet vše, co se za dva týdny stihne. Jsme pár 31 + 26. Zkušenosti s cetováním máme.
Ahojky.na Islandu jsem rok pracoval,tak kdyby jste chteli vedet neco o nejakych zajimavostech a o tom kde co je tak neni problem se spojit a pokecat o tom.Navíc mám doma spoustu materiálů o islandu a o všech jeho krásách a zajimavostech,kde se nachází a tak.Mám i spoustu různych map Islandu.pracoval jsem tam rok a Island jsem projel nejméně 10x:je tam fakt na co koukat.Mám o Islandu 1700 fotek,takze jestli opravdu chcete tak se mi ozvete a ja vam neco pošlu jak prijedu do čech.ted totiz momentálne ziju a pracuju v Norsku. Mějte se krásně a páček Tomíno. ICQ – 416004692 e-mail – to**********@*****um.cz skype – tomino7002
Mám také zájem. Kdyby jste měli volné místo až budete cestu plánovat tak se ozvětě na ra**********@*****um.cz
Ahoj, taky bychom se při vzájemných sympatiích a představách přidali. Odcestováno máme, věk podobný 31 a 28, mluvíme, peníze máme taky. Jsme z České Lípy. Pokud by jste chtěli jet společně, kontaktujte nás na ko*********@****am.cz
Ahoj,pokud budete mít ještě místo,taky bych se rád přidal.Budu rád,když se mo ivete.Petr 29let.
Ahoj! To zní zajímavě a zároveň lákavě. Ráda bych se přidala. Island je už dlouho můj sen. Tak pokud byste chtěli za společnici jednu studentku architektury, tak se ozvěte! Pa Danka