Spolucestování Evropa

Island Srpen/Září 2014

Petr

Dobrý den, hledam kohokoliv, kdo by se přidal na cca 14ti denní výlet po Islandu. Je mi 20 a sem z Teplic v Severních Čechách. Chtěl bych se na Island vydat někdy v druhé polovině Srpna nebo v Září. Je to moje první cesta, takže kdyby se chtěl přidat někdo, kdo s tim už má zkušenosti budu velice rád 🙂 Kdo by měl zájem, napište. Čim víc, tim líp 🙂

Zkušenosti čtenářů

Matouš Erban

Dobrý den,
v září se taktéž vydáváme na Island. Kdyby jste se chtěl dozvědět víc, případně se přidat, tak mi napište na mail Ma*********@****am.cz

Kristýna

Ahoj, chci se zeptat zda už si někoho našel? Taky bych moc ráda jela na ISland, v září.

Marek

Ahoj,
možná bych taky jel. Hodil by jsi mi na mail více informací?
Díky
Marek (22)

Matouš
Marek:

Ahoj 🙂 V září se chystáme s partou na Island, vše již máme zařízené, včetně hotelu a chatek, snídaní, pojištění, letenek, zapůjčení auta i jeho pojištění. Bohužel nám však na poslední chvíli dva lidé odpadli, tak touto cestou sháníme případné náhradníky.

Pokud bys měl zájem o bližší info, tak Ti jej rád zašlu mailem, zde by to bylo na dlouhé vypisování.

Měj se,

Matouš (Ma*********@****am.cz)

PS: Nějak se mi nezobrazuje upozornění na nové zprávy, proto píši až teď. Takže možná lepší, kdybyste mi kdyžtak napsali na ten mail 🙂

Eliška

Ahoj, taky bych se ráda přidala. Jsem z Olomouce a je mi 30 let. Na Islandu jsem ještě nebyla. Pokud máš ještě volná místa, ráda se přidám. Eliška

David Micheleti

Ahoj
Chtěl bych se zeptat jestli by byla možnost se ještě přidat, na islandu jsem taky jeste nebyl, je mi 25 a jsem ze Strakonic , mohl bych požádat o vice informací? Děkuji

rena

ahojte som tu s priatelom 3 mesiace a budeme tu do septembra, sezona konči 15.9, pradali by sme sa , je nutne auto z Rejkaviku,je to celkom drahe, treba ho rezervovať dosť dopredu asi mesiac, Rena a Jirka, pe*****@**et.sk

Pavel

Ahoj všem jedu v termínu 22.8 – 1.9.2014 odlet i přílet Berlín v plánu přechod duhových hor a výstup na Hvannadalshnjúkur vše z batohem a stanem doprava na místě bus.Nicméně plán cesty lze upravit či se případně podílet na pronájmu auta. 🙂

Kristina

Ahoj, hledám spolucestovatele v termínu od 16-23.9.2014.

libor
Kristina:

Presne v tomto terminu bych se vydal i ja.Uz mas nejakou partu pro tuto cestu?V pripade zajmu napis.Dekuju Libor

Simona

Rada bych v zari vyrazila na Island. Pokud bych se mohla k nekomu pripojit, napiste mi prosim na e-mail: si****************@****am.cz

Pája

Ahoj, dávám dohromady pár lidí na cestu na Island konec srpna, zač. září cca 14 dní.
S batohem, stany /případně levnější hostely, půjčení auta a projetí celého ostrova. Pokud máš zájem se přidat, víc info na p.rejskova(zavináč)seznam.cz
Jsem docela normální pohodová 30ti letá holka.
S chozením to tam vidím na méně náročné tracky (tak do 15km/ den).

Pája

Chozé (31)

Zdar, jel bych na Island (cca 10-14dní), bohužel můžu se urvat až poslední týden v září. Asi to je dost pozdě, ale letadla stále lítají, akorát tam bude trochu víc zima:-). Na druhou stranu je to mimo sezonu tj. doufám za nižší cena a bez davů. Viděl bych to na kombinaci auto4x4 + jednodenní treky, ubytování (stan/chatky). Čili dost drahý špás, který nemá cenu v méně jak 3 lidech. Někdo by do toho šel?

Petr

ahoj, prosim, mate nekdo zkusenosti jak to na islandu vypada cca v pulce zari?? dost casto se setkavam s informaci, ze mnoho turistickych tras a atrakci uz je zavrenych… plus jake cca je pocasi.
Diky moc za pripadne info

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: