Ahoj, nemá někdo chuť vyrazit v srpnu na Island? Zatím jsme dva :-).
Helena
Ahoj lidi, já jedu na Island na přelomu června/července, už mám dokonce i koupenou letenku na 20.6.-10.7. z Berlína. Plán je jasný- z Rejkjavíku do Landmannauguru-od tud potom ca 5 dní do Pórsmoerk a pak ještě 2 dny přes divně se jmenující sedlo na jih. Následně se dostat někam, kde se dá chytnout stop, bus či něco podobnýho a poračovat znovu na sever-tentokrát směr Kerlingarfjoel. Tam vyrazit na ca.3 denní okruh. následuje přesun směr jezero mývatn. A tam narazil můj plán na drobný zádrhel-chtěl jsem na jih k Ajan, ale tam teď zrovna už půl roku teče po cestě láva, takže pokud nemáte někdo žáruvzdorý oblek nu půjčení, beru i alternativní plány.
Ahoj Hynku, červen/červenec na Islandu zní fajn:)Kolik vás jede? A kde jsi sehnal letenky?
ahoj, jel bych na island. ozvete se. marek, ostrava, 608573783
Ahoj na kolik dní tak plánujete ten Island?
Ahoj Irčo, na Island se chystáme od 1. – 15. srpna :-)Prosím, písni mi mail, pokud budeš mít zájem o další info 🙂
Ahoj, na Islandu jsem byla pred dvemi lety a planuji se tam vratit. Jela bych na 2-3 tydny v srpnu. Ozvete se 🙂 732 537 768
Ahoj, na Islandu jsem byla pred dvemi lety a planuji se tam vratit. Jela bych na 2-3 tydny v srpnu. Ozvete se 🙂 732 537 768
Ahoj, rad bych taky o prazdninach vyrazil na Island, poprosim o vic info do emailu
diky Honza
Ahoj,
taky jsem o tom uvažoval a kamarádi to zazdili. Poprosím tedy o info a případně dám vědět.
Díky Jirka
Ahoj všem,taky plánuju Island v srpnu na cca 14dnů. Luboš
Ahoj chystáme se na Island začátkem července na 14 dní. Uvažujeme o pronájmu auta, pokud budem 4 lidi mělo by to vyjit cca 1500Kč osoba. Zatím jsme 2. Pokud mate zájem ozvěte se.díky. Jsme z Prahy.
1500 Kč osoba? Jako na den?
To je překlep, mysleli jsme 15000 za pronájem auta+ benzín na 14 dní.
Ahoj, taky bych se ráda podívala na Island 🙂 Za další info na mail budu ráda. Díky, Judit ČB
Ahoj, už dlouho plánuju Island, bohužel to zatím nevyšlo. Chtěla bych jet v termínu cca 20.07. – 03(07).08. Nechcete se někdo přidat?
ahoj katko ja bych jel. a co se týče datumu odletu tak se přizpůsobím.Jinak jsem student je mi 21
jinak mé číslo 731 033 959 domluvu preferuji osobně
Zdravím,našel jsem letenky za 4000kč z Polska na 3.týdny v červenci(návrat začátkem srpna),nepřidá se někdo,ceny se rychle mění,domluva nejlíp osobně v Praze(tel.777919630)
Letim 14.6. -19.6. do KEF. Auto mam zabookovano. Bude tam nekdo?
SKYPE=pepasdepas
Ahoj 🙂 taky bych ráda vyrazila na Island… radeji bych teda jela v červenci.. zatím k sobě nemám nikoho ani plán.. přidal by se někdo? I.
Já bych jel. Plán zatím též nemám jak už jsem avizoval domluvu osobně. 731 033 959 někde se sejdem a plán určitě vymyslíme.
Letím do KEF 20.7.-3.8.z Polska a mám jednu letenku navíc za cca 5000,-,počítám s přesunem z Prahy o víkendu 18-19.7.Kdo má zájem o letenku nebo společnou cestu může napsat vy******@***il.com nebo tel 777919630
Ahoj, jedu na Island 11.-25.7., zatím sama. Ráda bych se s někým domluvila, a cestovala tam společně. Je mi 32 let. Kempování, treking, stop (případně i společné půjčení auta) tel 734 448 309
Ahoj OLI,jedu 20.7.,rád bych se domluvil aspon na info co a jak,můžem se sejít na místě atd./pohybuju se kolem Vyšehradu tak jestli máš čas napiš radši na email:vy******@***il.com nebo tel 777919630 a můžem se sejít JYRA
Ahoj,chystate se nekdo na Island v zari?
Ahoj všem, Island by mě taky lákal ale můžu až v druhé polovině srpna…to by se nikomu asi nehodilo že? Pokud by nevyšel Island, lákalo by mě Norsko 🙂
díky
Ahoj, my se chystame na Island prvni tyden v zari.
ahoj,měla jsem v plánu dřívější termín 20.5. – 6.6., ale bohužel to neklaplo. Ráda bych ale letos určitě jela, více tedy na mail? Alena