Hledám parťáka/parťačku na poznávání severních zemí. Nejvíce se mi zatím zamlouvá Island, nebo Norsko, ale přivítám i jiné nápady. Cestování nízkonákladově :)) Plánuji svůj první „výlet“, proto tak dlouho dopředu – zkušenosti žádné. Kdo má zájem, napište. Ve dvou se to přeci lépe táhne 😉
poslal jsem email, mozna bude ve spamu
Ahoj, já jel norsko letos, před měsícem a poprvé, autem a sám, přiští rok chci znovu. Ale uz ne sám. Ve Stavangeru mám i nějaké slovensky mluvící přátele tak ubytko se dá částečně řešit i tak. Pokud máš zájem dej vědět na richard.svestka(at)seznam.cz
Ahoj,
příští rok plánuji vrátit se na Island. Rád bych sehnal dopředu co nejlevnější letenky tak do 5000-6000 na 10 dnů. Původně jsem teda chtěl půjčit co nejlevněji malého jeepa, protože je pro cestování po Islandu to nejlepší. Hodit do něj batohy, spát ve stanu nebo v záchranných chatkách u moře, prostě co nejlevněji a tak i s jídlem. Když tak dej vědět a můžeme si o tom víc napsat a uvidíme. A.Brno
Můžu poprosit o email? 🙂
Posílám:) al*******@****am.cz
Ahoj už máš nějaký plán ? Ráda bych se přidala, zkušenosti mám nulové ale island bych si strašně přála vidět a ve víc lidech víc zábavy, a sama si netroufám. Kdyžtak prosím napište T.******@****am.cz …. Jsem z Lednice na Moravě…půl hoďky od Brna a je mi 26.
Ahoj, nabídka ještě platí? Taky bych rád na Island, ale nemám s kým. Letos jsem byl týden sám v Norsku, ale to není ono. Je mi 18 a jsem z Náchoda.
Kdyžtak můj e-mail je vo*********@***il.com
Ahojky,
i já bych se moc ráda v létě vypravila na cestu po Islandu (i samozřejmě jiných severských zemích) a tak bych se ráda zeptala, jestli nabídka ještě platí?
Koukám, že ti odpovědělo celkem dost lidí,podle mě by bylo moc fajn vyrazit v partě 🙂 Typ cestování, jaký plánuješ je přesně to, co bych si představovala i já 🙂
Abych se představila, jmenuju se Kačka (ale všichni mi říkají Kattie) a jsem z Českých Budějovic a je mi 18 let. Tohle by byla má první zkušenost s takovýmhle cestováním, ale jsem dost přizpůsobivá, nenáročná a optimistická.
Pokud máš ještě zájem o pohodovou parťačku, napiš mi na email 🙂
Nazdárek Kattie,na jaře bych taky chtěl jed na Sever,pokud budeš mít zájem ozvi se mi na mail Sa*****@****am.cz,je mi 23 a jsem z Kroměříže a cestování v partě nezni špatně.
Ahoj,
přesně stejný plán mám od loňského roku i já…:-) Bohužel mám i stejný problém jako většina z vás – nemám s kým cestovat a samotné se mi nechce 🙁 Tak pokud ještě pořád hledáte lidi do party, moc ráda bych se přidala a budu ráda, když se mi ozvete – email: v.**********@****am.cz . Je mi 27 a jsem z Českých Budějovic. Verča 🙂
Ahoj,
jestli nabídka stále platí, moc ráda bych se vypravila na Island, čím víc pozoruju fotografie známých, kteří už tam byli. Ale není s kým. Nejsem náročná na stravu, noclehy ani prostor 😀 Je mi 31, ale duchem se cítím mnohem mladší 🙂 Zkušenost mám zatím akorát s Thajskem zcela na slepo ve dvou…. Jazykově vládnu angličtinou a němčinou. Termín není problém, v práci se vždycky domluvím…Můj email je: kr***************@****am.cz a jsem z Chrudimi.
Ahoj, tak mě láká Island, tak podkud nabídka platí, můžete se ozvat na: ha***@***il.cz,termín červenec 2014 by neměl být problém. V Norksu, Švédsku a Finsku jsem již byla, ale ráda se tam podívám znovu. H.
Ahoj,
Já bych chtěl jet na Island příští rok přes cestovku. Kdo byste chtěl o tom také vědět víc, můžete napsat sem nebo na rt*****@****am.cz Petr
Ahoj,
sice tu už je příspěvků a zájemců požehnaně, ale přesto mi to nedá a připojím se 🙂 Jak to s Tvým plánem vyrazit na sever vypadá? Přece jen už uplynul nějaký čas..
Cestuju akorát tak prstem po mapě, jak se říká, nebo spíš prostřednictvím knížek, ale pomalu ale jistě už by se mi chtělo taky někam vyrazit reálně. S partou lidí a aby mě to finančně nezlikvidovalo. Neláká mě dovolená u moře na dohled hotelu nebo očumování památek a míst, kde už byli snad všichni. Jsem studentka, 24 let, většinu času trávím v Praze.
Takže pokud je Tvá sháňka po parťácích pořád aktuální, budu moc ráda, když se ozveš.
Přeju hezký večer,
Tereza
(nevím, jestli se tu ten mail zobrazí, tak pro jistotu xa****@***as.cz)
Ahojky,
je mi 26 moc ráda bych jela taky, děcka vemte mě sebou! 😀 Mám zkušenosti s cestování bez CK z USA. Island mě moooc láká! 🙂
Ahoj, napiš mi na Ar****@*****um.cz :))
ahoj všem také bych měl zájem vyrazit letos v létě na sever. Island i Norsko by mě lákal a s partou lidí by to bylo ještě mnohem lepší. A jinak jsem Radek 32 let. e-mail ra**********@****am.cz
Ahoj v Norsku/Svedsku jsem byl s kamarady autem az za polarnim kruhem a rad tam zajedu znovu. Pokud by nekdo mel zajem vytvorit posadku dejte vdet na mail. Jedina nevyhoda je, ze jsem terminove limitovanej dovolenou. Mail je********@****am.cz, Honza
Ahoj. Připojuji se ke všem ostatním co psali výše. Moc rád bych se s někým dal dohromady a v partě v létě 2014 vyrazil na sever. Kombinace Norsko, Island je přímo dokonalá. Pokud by měl někdo zájem, můžem něco vymyslet:) David, 21let. Mail: ni*******@***il.com
Ahoj, my jsme 2 (ja 27 a pritel 33) a hledame nejlepe take 2 cestovatele na Island. Chteli bychom si pujcit Jeep, ve 4 by to bylo o hodne levnejsi. Terminy cerven, cervenec, srpen, 10-14 dni podle domluvy. Zkuseni cestovatele jsou vitani :). Spani ve stanu/misthich chatach, uprednostnujeme low cost.
Ahoj, my jsme taky dva (já + přítel) a přidali bychom se… máme už koupené letenky v terminu 1.7.-20.7. Přidáte se???
Ahoj všem, chystáme se na Island od 1.7.-20.7.. Máme v plánu půjčit si auto a hledáme nějaké dvě další duše co by se s námi (já 26 + přítel 27) podělili o náklady za pronájem auta. Nenašel by se někdo??? Případně piště na Mi*****@****am.cz
Ahoj, s kamarádkou (já 30, kamarádka 27) chceme v létě (červenec nebo srpen) poznat krásy severských zemí, prvotní je Norsko, ale nechceme cestovat přes cestovní kancelář. Pokud někdo hledá 2 fajn holky, rády se připojíme, jsme z Moravy.:)Pište zu**************@**st.cz
Ahoj
Taky bych rád vyrazil na Island, ale sem sám a rád bych ještě sehnal někoho na tento výlet. Můžu ale až v září. od 3.9.14 do 17.9.14. To jsou letenky tam i zpět za cca 5000,- Kdo by se rád přidal tak se mi prosím ozvěte na e-mail: fo********@***il.cz
Abych nezapomel, je mi 20 a jsem z Teplic (Krusne hory) 🙂
Dobrý den,
v září se taktéž vydáváme na Island. Kdyby jste se chtěl dozvědět víc, případně se přidat, tak mi napište na mail Ma*********@****am.cz
Ahoj
Planuji island na tyden klidne i dele,datum nerozhoduje. uz mam za sebou nekolikrat norsko,svedsko a skotsko.. 30let,momentalne ziji v IRL
hiiii
Ahoj,
jsme zatím dva kamarádi (28.25) a plánujeme Island na 14 dní na červen, červenec nebo srpen.
Jsme z Jižní Moravy a Vysočiny.
Hledáme 1 nebo dva 2 spolucestovatele/ky.
Plánujeme několikadenní trek, pak objet autem celý ostrov, …. Spaní ve stanu, …
Nějaké cestovatelské zkušenosti již mám.
Tak už nehledáme 🙂
Ahoj, jestli ještě někoho sháníš, tak se mi prosím ozvi na e-mail mi*****************@****am.cz 🙂
Ahoj, také byh se ráda přidala, tak se ozvěte na mail, pokud ještě hledáte.
Ahoj, jestli jsi reagovala na můj koment, tak se ozvi na email ty. Tvůj nevidím.
Ahoj! hlásím se, kdyby jste měli místo (jedno nebo dvě)v autě na cestu Norskem (nebo island)přes léto. Děkuju velice!
kontakt: dr***********@****am.cz
oprava:
dr************@****am.cz
Ahoj. I já se přidávám. Jsem sám a proto se mi samotnému moc nechce jezdit takhle. Navíc v partě se některé finanční náklady pěkně rozdělí. Zkušeností moc nemám, ale začínám cestovat. Ideálně letenka tam levná, pronájem auta a cestovat cca 2 až 3 týdny. Vše nízkonákladově :). Proto prosím o případné info. Díky
Jirka (28)
Ahoj,ráda bych se podívala červenec-srpen na 14dní na Island,do Norska,Finska,tak pokud by se našlo více nadšenců,ráda se přidám k někomu,kdo tam případně byl,auto máme,jsme 2holky+1kluk,máme stan pro 4os.,nejsme nároční.Jsme z Jižní Moravy.
Ahoj,
chystám se v červenci objevovat kouzlo Islandu.
Chci jet s ck Periscope 9.7. nebo s ck Pangeo 27.6.
Nemá někdo chuť se připojit ? Ilona
/je mi 42 let což doufám není ani plus ani mínus/
Ahoj! Hledáte parťačku do Skandinávie? V létě bych chtěla navštívit Norsko – Švédsko – Finsko. Island by možná nebyl špatnej, ale zdá se mi, že letenky jsou předražené (15000,-)… Je mi 30 a pocházím z Olomouce
Do you need Financial assistance of any kind?
Personal Loans?
Business Loans?
Mortgage loans?
Agricultural and project funding?
We give out loans at 3% A.P.I. rate! Contact fi*******@******in.th
==========================================================
Potřebujete finanční pomoc jakéhokoli druhu?
Osobní půjčky?
Obchodní úvěry?
Hypoteční úvěry?
Zemědělství a financování projektu?
My rozdávat půjčky ve výši 3% A.P.I. rychlost! Kontaktujte fi*******@******in.th
Ahoj, nevím jestli nabídka stále platí, ale na sever bych vyrazil rád. V Norsku jsem byl na dva měsíce na brigádě a mám tam tátu, takže bych mohl vyzvědět pár rad co se cestování po Skandinávii týká.
Vojta 21
Ahoj, plánujeme Island ve dvou od 1.-20.7. nechtěl by se někdo přidat a podělit se tak o náklady na pronájem auta??Mili
Ahoj všem, chystáme se na Island od 1.7.-20.7.. Máme v plánu půjčit si auto a hledáme nějaké dvě další duše co by se s námi (já 26 + přítel 27) podělili o náklady za pronájem auta. Nenašel by se někdo??? Případně piště na Mi*****@****am.cz
a nechces ist trz stopom cez Skandinaviu? po trase kodan – Goteborg – Oslo – Orebro – Stockholm a bud do Finska alebo naspat cez Kodan? na 2-3 tyzdne.. Spanie cez CS alebo v stane. ked uz nic ine, ziskas skusenosti na tvoj trip 😛
Díky za nabídku, ale momentálně nemůžu kvůli škole 😉