Spolucestování Evropa

Island červenec 2013

Míša- Vydra

Ahoj cestovatelé, milovníci Islandu,

mám koupené letenky od 2.-29.7.13 na Island. Původní plán byl stopovat a natěžko cestovat s kamarádkou, která ale nečekaně otěhotněla a tak jsem tak nějak single :).

Chci se tedy touto cestou optat, jestli se tam někdo v tomto termínu nechystáte, nebo by jste se nechtěli přidat.

Letím od Air Berlin z Mnichova a stále mají levné letenky v tento termín.

Moje představa byla nízkonákladového dobrodružného výletu, tzn. spaní nadivoko, vícedenní ořechody pohoří a všechny krásy, co k Islandu patří.

Nevadilo by mi ale ani se přidat třeba k partě s autem. Prostě je to o diskuzi a já ráda poznám nové lidi :).

Už jsem na Islandu před dvěmi roky byla a i přesto, že jsem navštívila mnoho zemí, tak tohle je má láska a chci se sem vrátit.

Něco o mě- 25letá vydra, co miluje hory, cestování a divokou vodu, studuje farmacii a stále si udržuje pozitivní přístup ke všemu a úsměv- bez toho to nejde :).

Vydra

Zkušenosti čtenářů

Jindra

Ahoj Míšo,
představu o cestování po Islandu máme tedy úplně stejnou. Budu se tam toulat od 15.7. do 11.8. Možná by se dalo propojit naše cesty alespoň na chvíli.

Míša-Vydra
Jindra:

Jindro, prosím, pošli mi na sebe kontakt! Jinak mám moc velkou radost a ráda tě poznám a osobně si mlžeme říct více :o). moc se na to těším! M.

Jindra
Jana

Ahoj Miso,
taky mam prozatim koupene jen letenky od 28.6. do 9.7. pres EasyJet.
Na Islandu jsem jeste nebyla, ale vzdy me tato zeme velmi lakala. Jiz mam objednaneho noveho pruvodce od Lonely Planet, ktery vychazi v kvetnu.

Zatim konkretni plany nemam, ale rada se behem meho pobytu setkam s fajn lidmi, abychom mohli radost z cestovani sdilet spolecne. 🙂
Je mi 29 a ziji v Londyne; kontakt na me: ja**********@***il.com

Stano
Jana:

zdravim cestovatelov 🙂
Ja sa chystam tiez na Island. Mam kupene letenky od 26.6 do 11.7 planujem cestovat stopom, ale keby sa nasiel niekto kto tam bude v tom termine cestovat autom z pozicovne rad sa pridam 🙂

Míša B.
Stano:

Ahoj,
plánuji Island 3.-11.7. a ráda bych si půjčila auto, pokud se někdo přidá, budu ráda.Klíďo pište. Míša

Stano
Míša B.:

Ahoj Mišo,
ja budem na islande uz 26.6 vecer co je o tyzden skor ako Ty. Takze urcite vyrazim na cestu. No ak pojdes autom a budes mat este miesto volne, tak by som sa teoreticky mohol pridat niekde na ceste…uvidime…

Stano

Míša

Ahoj Míšo,

mám podobný plán ještě s kámoškou. Asi už se ozývám pozdě, ale jestli můžeš, kontaktuj mě na mi***************@***il.com

díky

M.

Vítek

Ahoj,
s přítelkyní plánujeme Island. Přes co myslíte, nejlepší letenky koupit? Termín tak 21.7.-10.8. zpět.
Nějak jsem zatím nenašel nic výhodného, oproti tomu, co mi lidé říkali, že bylo za akce v loni.
Díky za radu.
Vítek

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: