Ahoj, jsme 2 a hledáme k sobě ještě někoho na putování po Islandu. Chceme objet celí ostrov, zhruba na 3 týdny. Už je sestaven podrobný plán naší cesty, takže v případě zájmu určitě můžu poslat. Jsou v plánu navštívit jak známá turistická místa, tak trochu ty méně známá. Se spaním se počítá v kempech ve vlastních stanech. Pokud by tě to tedy zajímalo více, můžeš se ozvat sem a nebo mi můžeš napsat na email 11*****@****am.cz
Ahoj, taky napíšu e-mail. 🙂
Ahoj, už jste kompletní, nebo ještě hledáte parťáka na cestu? Můžu od 18.6.2018, jdem řidička (předpokládám, že si tam pronajmete auto). Dejte vědět na al***@****am.cz
Majka, Magda, Gábina – už jste se s Petrem domluvily? Taky bych chtěla jet podobným způsobem, nejlépe v červenci, auto řídím, mluvím anglicky a zkušenosti z cestováním mám celkem bohaté. Ráda jedu na pohodu. Pokud jste se ještě nedohodly a chtěly byste si vyměnit emaily, tak tady je moje adresa: sm******@****am.cz.
Smilla, 44 let, Brno
Ano
Místa jsou stále volná. Jsou na výběr 2 termíny. Buď 16.6. – 6.7. nebo 21.6. – 10.7. Určitě se všichni vážní zájemci ozvěte na můj email 11*****@****am.cz Chtěl bych už se pomalu domlouvat na koupi letenek a i ohledně jiných záležitostí.
Ahoj Petře, pokud jsou stále volná místa, ráda bych se přidala. Kolik vás celkem bude a s jakými finančními výdaji mám počítat. Na kolik to zhruba výjde? Díky.
Ahoj Marti, napiš mi na email prosím. Pošlu ti předběžný plán s mnoha různými informacemi. Děkuji
Ještě pořád se hledá jeden vážný zájemce. Přihlašte se do konce února.
Mala by som záujem, písala som mail