Severní Evropa

Island – 3 nedele prelom 08 a 09/2014

Tom Ducheče

Ahoj, planujeme se zenou Island na 3 tydny v terminu cca 23.8. – 13.9.2014. Najde se podobny par na spolecne cestovani autem? Radi bysme projeli vse co bude mozne 🙂 Diky za pripadne info 🙂 Tom

Zkušenosti čtenářů

Tom Ducheček

Ahoj, prosim o info zkusene Islandany. Kdyz vyrazime v tomto terminu, tedy prvni polovinu zari, budeme mit problem se zimou a snehem? Take nekde psali, ze konci nejake cesty a turisticke cile apod. Je to pravda nebo se to i v tomto terminu da bez problemu zvladnout? Diky moc za info. Tom

Tom Ducheček

Ahoj, na Island odletame se zenou z Berlina 29.8. a zpet 21.9. (Praha – Berlin se Student Agency). Pokud by se nejaky par chtel pridat a cestovat s nama 3 nedele po Islandu, dejte vedet 🙂

Martina
Tom Ducheček:

mail je kr*****@****am.cz

Lenka
Tom Ducheček:

Ahoj, chci se zeptat s jakými aerolinkamiz Berlína letíte.Našla jsem poměně levné letenky taky z Wroclavi s easyjet. Díky Lenka

Tom
Lenka:

Ahoj Leni, letime s WOW AIR 🙂

Martina

Ahoj Tome, neozyvam se jako par, ale chystame se na Island s kamaradkou od 30.8 – 8.9 taktez z Berlina. Pokud stale je jeste zajem o spolucestovatele, klidne se ozvi na mail a posli mi podrobnejsi plan cesty, treba nejaky ten kus cesty dame dohromady. Martina

Tom
Martina:

Ahoj Marti, 30.9. priletime rano v 0:15 hodin, prespime a pres den mame domluvene vyzvednuti auta. Vyrazime bud doprava nebo doleva a pojedeme kolem Islandu, abysme se cca 19.9. vratili zpej do Reykjaviku. Podrobny plan zatim nemame, resime to vzdy az tam.. zadny stres 🙂 Nekde jsem cetl, ze je dobre jet tam, kde je zrovna uchazejici pocasi 🙂 Takze na spolucestu to asi nevypada 🙂 No a ted nam do toho jeste zlobi ta sopka :)))

Tomáš

Ahoj, v roce 2013 jsem byl měsíc na Islandu, mám z toho cestopis na http://www.island2013.cz, budu rád, pokud se tam podíváš / podíváte :-).
díky, Tomáš Č.

Tom
Tomáš:

Ahoj Tome, diky za link, urcite koukneme 🙂 Tom

Kez by vybuchla vsechno ti to spadlo na hlavu 🙂

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: