Spolucestování Evropa

Island 2017 trek začátkem září

Petr SOUKUP

Ahoj, sháním někoho k sobě na trek na Islandu z Landmannalaugaru do Skógaru. Chtěl bych odletět hned na začátku září, kde je ještě vysoká pravděpodobnost, že nezavřou chaty. Dále bych pak pokračoval po jižním pobřeží až kam to půjde (stopem nebo půjčit auto). Celkem počítám se 14-ti dny. Pokud by se tu našel někdo kdo se nebojí trávit aktivní dovolenou v nehostinných podmínkách, dejte mi prosím vědět. Čas letí. A nebo pokud by někdo šel tento trek začátkem září, rád se přidám.

Zkušenosti čtenářů

Vít

Ahoj, rád se spojím. O Island mám zájem. Avšak termínově by mi pomohlo začít na konci srpna. Z akce se musím vrátit do 9. záři. V.

Petr SOUKUP
Vít:

Ahoj, ten termín je trochu problém, původně jsem chtěl na konci srpna, jenže z práce mě pustí až září 🙁

Petr SOUKUP
Vít:

Nakonec po dnešních super cenách letenek letíme 6. – 17.9. Držím palce ať někoho seženeš, věřím že Island bude skutečně nádherný!

Pavel Dytrych
Petr SOUKUP:

Ahoj, shodou okolností letím na Islan taky 6.9., nějak jsem zatím neměl čas to řešit a teď pomalu začínám řešit, co tam vlastně mudu dělat. Trek Landmannalaugar -Skógar je celkem jasná volba a tak jsem se chtěl zeptat, jestli by bylo možné se spojit. Dík za odpověď Pavel
PS: Pokud by letěl i někdo další, neváhejte se ozvat ! 🙂

Ahoj, já se zas chystám na Island ve druhé polovině září na 7 dni. Hledám někoho, kdo by chtěl procestovat Golden Circle půjčeným autem, spaní ve stanu, případně částečně přes Airbnb.

Petr Soukup, mohl bys napsat na sebe kontakt? V září mám čas a na Island jsem se vždycky chtěla podívat. Díky

Petr SOUKUP

Ahoj, omlouvám se – mail: pe**@*****um.cz. Už mám i nějak rozmyšlený itinerář, ale to je pak o domluvě.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: