Ahoj, chtěla bych se příští rok na jaře (plánuji vyrazit v dubnu či květnu a chtěla bych zůstat minimálně 3 měsíce či více) vydat za prací na Island a protože se to ve dvou lépe táhne, tak hledám k sobě kamarádku. Zatím jsem nikdykde 🙂 v zahraničí za prací nebyla. Plánuji vyjet přes Student Agency s jejich programem Cestovní ruch a farmy na Islandu (s tím, že pracovní pozici bych ráda směřovala na práci v hotelu apod. – na farmu asi nemám potřebné zkušenosti, ale práce jako taková by mi určitě nevadila). Pokud máš stejné úmysly, tak se ozvi – můžeme si vyměnit pár mailů nebo se sejít osobně, probrat to a uvidíme, jestli si padneme do oka jako parťačky do všech radostí i nesnází Islandu 🙂
Taky lanuju vyjet na island na farmy.Tak kdyby se nekdo objevil kdo by jel tez tak klepnete mejlika sv**************@****am.cz
Ahoj,
pokud ještě někdo hledá parťáka/parťačku a chtěl by vyrazit za prací na Island nebo kamkoliv jinam bez předražených agentur, napište mi prosim na Bi*********@****am.cz. Jsem pro cokoliv 🙂
a kdy bys mohla odjet?
Ahojky, rovněž uvažuji o práci na Islandu alespoň na tři měsíce. Taky bych raději vyrazila ve dvou, pokud bys měla zájem, napiš mi na e-mail: