Severní Evropa

ISLAND – 2016 Jeepem

Richard Švestka

Ahoj všem, příští rok (2016) plánuju expedici na Island, autem, Mitsubishi Pajero nebo Nissan Patrol dle toho co se podaří koupit, zatím jsem sám, proto hledám někoho kdo se bude chtít přidat a přispět pak aspoň na cestu a trajekt, Rád bych cca 3 týdny čistého času tam + Faerské ostrovy. Chci to tam opravdu poznat, takže žádná divočina jak s cestovkama, kde se nám bude líbit pobudem klidně den dva, jde mi o poznávací-foto-video dovolenou. Je mi 31 jsem ze Zlínska, bych rád někoho mladého nekonfliktního do party s kým se bude dát domluvit. (Max 3 lidi, semnou 4 ať je nějaká kultůra cestování) pokud budete mít někdo zájem se připojit pište sem nebo na ri*************@****am.cz

Zkušenosti čtenářů

Island 2016 Jeepem

Ahoj Richarde, tak jsem ti na tvůj email poslal zprávu. Tak jen dávám vědět, aby ses podíval. Ahoj  Petr

Richard Švestka

Poslušně hlásím že minulý týden proběhl nákup vozu Nissan patrol II GR Wagon, takže tímtookažikem příprava na cestu oficialně začla…

PaLu

Ahoj, jelikož jsem touto zemí naprosto uhranutá (a byla jsem v ní pouze 2x), hlásím se jako případný náhradník. Neodpovídám věkem do mladého týmu 🙂 zaručit můžu pouze bezkonfliktnost. Takže jestli někdo vypadne,nebo zůstane volné místo stačíse ozvat….

Richard Švestka

stále aktuální pokud bude mít někdo zájem

Honza

Ahoj, asi bych měl zájem. Jak plánuješ spaní, máš nějaký rozpočet a kdy se tam chystáš? Já uvažuju, že bych tam pak zůstal, takže bych se s váma asi nevrátil, ale tu několika týdenní cestu bych podnikl

Franta

Na Island se čtyřkolkou.To není špatný nápad.Cesta trajektem z Dánska tam a zpět ale prý přijde na cca 80 000kč.(čtyři osoby + vůz) Pak je potřeba ještě počítat něco peněz za benzín a stravu…

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: