Ahoj všem, příští rok (2016) plánuju expedici na Island, autem, Nissan Patrol, zatím jsem sám, proto hledám někoho kdo se bude chtít přidat, Rád bych cca 3 -4 týdny čistého času tam. Chci to tam opravdu poznat, takže žádná divočina jak s cestovkama, kde se nám bude líbit pobudem klidně den dva, jde mi o poznávací-foto-video dovolenou. Je mi 31 jsem ze Zlínska, rád bych někoho nekonfliktního do party s kým se bude dát domluvit. (Max 3 lidi, semnou 4 ať je nějaká kultůra cestování) pokud budete mít někdo zájem se připojit pište sem nebo na ri*************@se****.cz
Tchaw 🙂
stále aktuální pokud by měl někdo zájem
ahoj všichni 🙂
byl jsem na Islandu tohle léto…můžu jen doporučit, dát Vám tipy a kdyby někdo chtěl průvodce o Islandu v češtině tak za 200,-Kč je k dispozici..vice na lo**************@se****.cz
Čauky, určitě mi napiš více… Letos jsem navštívila S Norsko a určitě bych ráda pokračovala v poznávaní severských zemí =) můj mejl: ha************@gm***.com
Ahoj, měla bych asi také zájem.. Mohu se zeptat na temín kdy to plánujete? Lucie 23 let
Ahojky 🙂
Já bych se ráda přidala Island je můj velký sen a moc ráda bych se tam podívala 🙂
pa Evča ( 25 let)
ev************@se****.cz
Napiš mi prosím do mejlu, proberem to … 🙂
ri*************@se****.cz