Spolucestování Evropa

IRSKO 30.1 – 10.2.2013

Kačka

Ahojky, sháníme někoho do trojky komu je 25 a více, kdo by měl zájem v daném termínu procestovat Irsko autem. Heslo: vidět a zažít toho co nejvíc 🙂

Kačka a Zdeněk 🙂

Zkušenosti čtenářů

Jarek

Ahoj Kačko,
partnerku nemám a přikážet vám tam nechci…

Kačka
Jarek:

Ahojky Jarku, my nejsme partneři jen kamarádi takže nevím o ničem v čem by jsi nám mohl překážet 🙂

Aggy

Ahoj,
mohl bych poprosit na email o více informací, kde co jak a za kolik se bude podnikat..:) Irsko mě láká už pěkně dlouho i ten termín se mi líbí:) díky předem za echo:)
Honza 25 + pár měsíců

Kačka
Aggy:

Ahojky Aggy, máme v plánu Dublin a návštěvu Tullamorky, dále podél pobřeží: Loughcrew -> Bru na Boine -> belfast ->Giant’s Causeway -> Londonderry -> Cannemara -> Hrabství Clare -> Dingle -> Tipperary -> Kilkenny ->Glendalough -> Dublin…ovšem asi se nestihne vše takže se v průbehu stanoví priority 🙂 cena za auto a benzín dělá nějkaých 300 Eur, letenka cca 5000 Kč, ubytování – pár nocí možná v autě pokud se nesežene nic cenově dostupného – můj strop je 400 kč na noc 🙂 památky nejsou drahé – pokud jsi student jsou ještě levněšjí a jídlo záleží na tobě 🙂 cestovní pojištění pár kaček 🙂 Pokud máš zájem se přidat napiš na mail: zi***@****am.cz 🙂 🙂

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: