Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Zdravím všechny cestovatele :),
chystám se příští rok z jara do Irska na 7-10 dní, konkrétní plán ještě nemám. Pokud by se chtěl někdo připojit, byla bych víc než ráda!
V případě zájmu, prosím, piště na za******@****am.cz.
Díky, A.
Zkušenosti čtenářů
Marie
Ahoj.
Četla jsem tvůj návrh ohledně cesty do Irska. Ráda bych se k tobě přidala. Irsko mě láká snad vším, co nabízí.
Jak by ses tam chtěla dopravit?
Něco o mně: Je mi 18 let a studuju na střední škole. Pocházím kousek od Humpolce a miluju cestování a poznávání jiných kultur.
Budu ráda, když se domluvíme a společně vyjedem.
Ahoj.
Četla jsem tvůj návrh ohledně cesty do Irska. Ráda bych se k tobě přidala. Irsko mě láká snad vším, co nabízí.
Jak by ses tam chtěla dopravit?
Něco o mně: Je mi 18 let a studuju na střední škole. Pocházím kousek od Humpolce a miluju cestování a poznávání jiných kultur.
Budu ráda, když se domluvíme a společně vyjedem.