Po skvěle vydařené loňské výpravě do Íránu plánuju na letošní říjen podobnou akci, s využitím zkušeností z loňska, s efektivním a vylepšeným programem. Našel jsem si tam 2 kamarády, kteří by nás pozvali na hostinu, pokec a nocleh k sobě domů a jeli s námi na nějaký výlet, provedli nás po svých městech (oba mluví anglicky) a vysvětlili témata z kultury, politických vztahů a náboženství (jeden je muslim, druhý zoroastrián).
Nicméně jedná se o výpravu především pro horaly, s trekem okolo Damávandu a se dvěma pokusy o výstup ze dvou stran, což se nám vloni všem podařilo. Kopec je technicky jednoduchý, jen si zvyknout na výšku a jít nahoru při slušném počasí. Celá akce 14 dnů, z toho 8-10 dnů v horách, aby byl čas na aklimatizaci a úspěšný výstup.
Celkové náklady akce 22-25 tis. Kč (vč. letenky z Prahy), studenti i míň.
Více info mailem, stačí mi 3 zájemci a jedem!
(Samozřejmě bude vhodné se předem poznat např. na nějakém víkendovém treku…)
Ahoj, tak jsem výpravu rozepsal do přibližného itineráře po dnech – zájemcům rád zašlu. Termín odletu navrhuju ideálně 2.,3.,4. října 2015. Jakub
http://www.facebook.com/horyacestovani
Ahoj, to zni skvele. Predbezne se hlasim. Mohl bys me prosim kontaktovat na mail? Nejaky hruby nastin. Dik, Marketa.