Spolucestování Asie/ Australie

Írán: Damávand (5 671 mnm), posvátné město, Kaspické moře (říjen 2015)

Jakub

Po skvěle vydařené loňské výpravě do Íránu plánuju na letošní říjen podobnou akci, s využitím zkušeností z loňska, s efektivním a vylepšeným programem. Našel jsem si tam 2 kamarády, kteří by nás pozvali na hostinu, pokec a nocleh k sobě domů a jeli s námi na nějaký výlet, provedli nás po svých městech (oba mluví anglicky) a vysvětlili témata z kultury, politických vztahů a náboženství (jeden je muslim, druhý zoroastrián).
Nicméně jedná se o výpravu především pro horaly, s trekem okolo Damávandu a se dvěma pokusy o výstup ze dvou stran, což se nám vloni všem podařilo. Kopec je technicky jednoduchý, jen si zvyknout na výšku a jít nahoru při slušném počasí. Celá akce 14 dnů, z toho 8-10 dnů v horách, aby byl čas na aklimatizaci a úspěšný výstup.
Celkové náklady akce 22-25 tis. Kč (vč. letenky z Prahy), studenti i míň.
Více info mailem, stačí mi 3 zájemci a jedem!
(Samozřejmě bude vhodné se předem poznat např. na nějakém víkendovém treku…)

Zkušenosti čtenářů

Marketa

Ahoj, to zni skvele. Predbezne se hlasim. Mohl bys me prosim kontaktovat na mail? Nejaky hruby nastin. Dik, Marketa.

Jakub

Ahoj, tak jsem výpravu rozepsal do přibližného itineráře po dnech – zájemcům rád zašlu. Termín odletu navrhuju ideálně 2.,3.,4. října 2015. Jakub
http://www.facebook.com/horyacestovani

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: