Ahoj,
na přelomu října a listopadu se chystám na 3-4 týdny do Malajsie a Indonézie. Uvítám, pokud by se chtěl někdo přidat (třeba i jen na část cesty), letenky teď vyjdou jen na 12600 Kč + nějaké levné přelety např. s AirAsia, poplatek za vízum byl zrušen.
V plánu je začít v Kuala Lumpur a skončit v Jakartě, mezitím nějaké cestování po Malajzii, možná Singapur a hlavně Indonézie – Jáva + Bali nebo Sulawesi, případně Lombok nebo cokoliv jiného, přesný plán ještě nemám, takže je možná dohoda.
Preferuji lowcost styl cestování – levné hotely/hostely, místní doprava (+ nějaký ten přelet asi na Bali), stravování s místními atd. Chci vidět nejen města a pláže, ale hlavně přírodu, venkov, sopky, chrámy… Zkušenosti s cestováním v JV Asii mám.
Pokud by měl někdo podobný plán, dejte vědět na email. V Praze není problém se sejít a prodiskutovat to.
Jirka
Ahoj,
mám v plánu ve stejný čas podniknout něco podobného.Pokud bude chuť to probrat společně,nějak bychom se domluvili.
Jirka
Ahoj, já mám také v plánu projet tak 3-4 týdny Indonézii, akorát já budu zhruba od 20.7. do 20.8. na Sumatře a cestovat budu pak někdy do 16.září. Pokud by ti nevadila tato časová změna, můžeme se domluvit a klidně se potkat v Praze, budu tam řešit víza. Zkušenosti s cestováním mám také, preferuju lowcost s baťohem a stanem, rád mám hlavně přírodu, města jen omezeně, ale chrámy a památky uvidím rád. Měj se Jirka V.
Ahoj,
měla bych zájem o nějaké bližší info o téhle cestě. Můžeš mi prosím něco poslat na mail xc********@****am.cz? Mám zkušenosti s cestováním i JV Asií (Vietnam, Barma). Díky
Ahoj všichni, včera jsem dostal po 14 letech vyhazovat pro nadbytečnost a jelikož je Indonézie atd. můj sen, rád bych se přidal. Pracovní poměr mi končí ke 30.9 a potom mě tu nic nedrží. SŠ, 35, nekuřák, sportovec, milovník přírody, takže když to půjde, rád se přidám. Určitě by nebylo od věci se před odletem někde potkat a seznámit. b.***@***il.cz
Ahoj Jirko,
jmenuji se Lenka a ráda bych vyrazila v říjnu/listopadu někam do Asie na cca 4 týdny. Nějaké zkušenosti s cestováním taky mám (Indie, Thajsko). Preferuji low cost a poznání země s místními, tak pokud bys měl zájem, můžeme se potkat v Praze.
Hezký den
Lenka