Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Hledáme spolucestovatele,nejlépé pár na cestu po Indonésii(Borobodur,Bali,Komodo nebo Flores) a po Nepálu(Káthmándú,NP Chitawan,trek,atd.)
Zkušenosti čtenářů
Jirka
Ahoj,
také přemýšlím o cestě do Nepálu na jaře příštího roku. Nebránil bych se ani zmiňované Indonésii. Nicméně bych jel pravděpodobně sám, takže bych se rád dal s někým dohromady. Pokud byste o tom uvažovali a chtěli se o mně dozvědět více, určitě se ozvite. E-mail, Skype, … kdybychom o tom začaly uvažovat reálně, jsem samozřejmě i pro osobní setkání.
Ahoj,
také přemýšlím o cestě do Nepálu na jaře příštího roku. Nebránil bych se ani zmiňované Indonésii. Nicméně bych jel pravděpodobně sám, takže bych se rád dal s někým dohromady. Pokud byste o tom uvažovali a chtěli se o mně dozvědět více, určitě se ozvite. E-mail, Skype, … kdybychom o tom začaly uvažovat reálně, jsem samozřejmě i pro osobní setkání.
S pozdravem,
Jirka