Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Hledám spolucestovatelku na 3 až 4 týdenní putování po Indonésii.Těším se na odpovědi.Jura
Zkušenosti čtenářů
Radka
Cauky.Byla jsem 2012 na Bali a mam chut se tam vratit,ale brala bych tak 3tydny.Byla hsem jen Bali,ale ted bych to vzala cestovatelsky.Indonesie,Bali,Filipiny.Malo kdo ma chut do toho jit?chce to alespon 4lidi.Budu rada kdyz najdu dalsi lidi.Radka
Ahoj, já bych potenciálně v září taky vyrazil do Indonésie nebo kamkoli do jihovýchodní Asie. Už jsem byl na Jávě a Bali. Kdybys chtěla, tak napiš na mail a můžem se zkusit domluvit. Honza (31)
Cauky.Byla jsem 2012 na Bali a mam chut se tam vratit,ale brala bych tak 3tydny.Byla hsem jen Bali,ale ted bych to vzala cestovatelsky.Indonesie,Bali,Filipiny.Malo kdo ma chut do toho jit?chce to alespon 4lidi.Budu rada kdyz najdu dalsi lidi.Radka
ja bych jel
Petře napiš na sebe mejl. Jura
pe************@se****.cz
ahoj, ja se chystam v zari, odpadl mi ale nejspi doprovod a jsem na to sama. uvazuji jestli sama cestu zvladnu. jake s tim mas prosim zkusenosti?
Ahoj, já bych potenciálně v září taky vyrazil do Indonésie nebo kamkoli do jihovýchodní Asie. Už jsem byl na Jávě a Bali. Kdybys chtěla, tak napiš na mail a můžem se zkusit domluvit. Honza (31)
Já bych se potencielně taky přidala.
Tip měsíce: Mexiko
Olinalá: poklad na konci světa
Playa del Carmen
Kolonizační města a zběsilá pravidla mexického silničního provozu
Knižní tipy
Unikátní kultura a náboženství namibijských Himbů a Hererů
Olinalá: poklad na konci světa
Nové články
Bukurešť – pod ochranou Drákuly
ROZHOVOR: Víťa Dostál o Panamericaně, aneb z Aljašky do Ohňové země na kole
ROZHOVOR: S odvahou za dobrodružstvím
Vybavení na cesty
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru