Spolucestování Asie/ Australie

Indonesie – červenec 2013

Libor

Ahoj, zůstal jsem sám s letenkou a plánem podívat se v létě po Indonesii. Pokud by měl někdo podobný plán, můžeme přes mail prodiskutovat.

Zkušenosti čtenářů

Lucie

Ahoj Libore,

taky bych se strašně ráda podivala do JV Asie. A na jak dlouho jedeš?

Lucka

Libor
Lucie:

Ahoj Lucko,
mám letenku na 2.7. – 30.7., ale klidně se můžeme zkusit domluvit i na část cesty, kdybys nemohla na tak dlouho.

Libor

ZOE
Libor:

Muzu se k Vam pridat ? Nevim zda sezenu tak levnou letenku ale bylo by to prima jet do Indonesie.

Tereza

Ahoj, už máš nějakého parťáka? Mám podobný plán na tohle léto.

Libor
Tereza:

Ahoj, kdyžtak mi napiš na mail a zkusíme to probrat.

Zdenda

Ahooj ziju na Bali a mam tu velky dum takze kdyby jsi potreboval levny ubytko a nebo s cimkoliv poradit staci se ozvat a rad pomuzu. Zdenda

Pavel
Zdenda:

Ahoj Zdendo za měsíc odlétáme z austrálie do čech a cestou se chceme na měsíc podívat po JV asii, chceme startovat na Bali. zajímalo by mě nějaké levné ubytování.
Libor – jedeme ve stejný čas co máš ty letenky, kam ty se konkrétně chystáš všude podívat?

Jana

Ahoj Zdendo,mohla bych vědět více ohledně ubytování na Bali? V jaké oblasti a za jakou cenu? Možnost dopravy apod.?

Terka

Ahoj kluci,

chystáme se s rodiči od 25.6 do 11.7 do Indonésie jenom s batohy, takže bychom se Libore klidně mohli domluvit na část společné cesty a Zdendo, chceme určitě na Bali, tak jestli bychom si mohli napsat ohledně ubytování apod.? Budu se moc těšit,

Terka 🙂

můj email je: te**************@***il.com

Katka

Ahoj, budu na Bali od 4-23.7, budu sama samotinka….kamarádka, která měla jet se mnou, bohužel nemůže….mám jen letenku, takže se rada na par dnu k někomu přidám, když bude možnost:-) …. můj mail ka************@***il.com

Katka

Ahoj, budu na Bali od 4-23.7, budu sama samotinka….kamarádka, která měla jet se mnou, bohužel nemůže….mám jen letenku, takže se rada na par dnu k někomu přidám, když bude možnost:-) …. můj mail ka************@***il.com

funo

Ahoj,Zdeněk mas nějaké info případně nabídku? Díky za odpo…

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: