Spolucestování Asie/ Australie

Indonésie červen 2015

Jana

Ahoj, ráda bych jela v červnu cca na 3 týdny do Indonésie – památky i příroda, sem tam koupání, program je na domluvě. Najde se nějaký pohodový parťák/čka? Už mám něco nacestováno a Indonésie je na řadě :)))

Zkušenosti čtenářů

Lucie

Ahoj, mohla bys mi napsat více info k té tvojí cestě? Máš už nějaký program nebo časový harmonogram? Sama o Indonésii přemýšlím a hledám někoho k sobě, protože samotné se mi cestovat nechce.

micha

Ahoj, rad se k Vam pridam, můžete napsat blizsi info na muj mail.. Mi*****@****am.cz

milan

Ahoj Jano i ostatní, destinace mě taky láká, termín by mohl taky klapnout, můžeš mi prosím pinknout nějakou hrubou představu cesty – odkud kam a zhruba kdy odlet/návrat, a pak pár mís, kam by ses ráda podívala, samozřejmě, že zbytek se dotvoří na místě…

Janice

Ahoj, mám podobný plán a nechci jet sama. Přemýšlím hlavně o Bali a Jávě s plánovaným odletem kolem půlky června, ale můžu s tím hýbat. Zajímá mě příroda, památky, tradiční vesnická architektura, zemědělský oblasti.. ráda se domluvím na čemkoli. Ráda bych to pojala nějak nízkorozpočtově (levnější ubytování atd.) Kontaktujte mě na mail: ja****@*******re.cz

Zuz.

Ahoj, chci v červnu taktéž do Indonésie, část procestovat sama, část s nějakým doprovodem, nízkorozpočtově. Více info na mailu: zuz.kopecka [at] gmail com

vilém

ahoj,jedeme v říjnu na Bali +. pokud se chce někdo přidat –

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: