Spolucestování Asie/ Australie

Indie září 2013

Honza

Ahoj Cestovatelé,
plánuji cestu do Indie v září 2013 a hledám spolucestující.Viděl bych to na měsíc možná dva, vše záleží na domluvě. Trasa cesty približně Dillí-Agra-Jaipur-Goa-Bangalore-Kalkata-Varanásí-Dillí.Samozřejmě to můžeme změnit.Cestovat hlavně vlakem, někdy bych se ale nebránil využit letadlo po Indii jsou za docela dobrou cenu.

S pozdravem Honza 21

Zkušenosti čtenářů

petra

Ahoj Honzo,
taky plánuji cestu do Indie, ale až v říjnu. Plán mám podobný. Ráda navštívím i Kašmír. Jestli chceš tak se ozvi a třeba se dohodnem
zatím petra

Honza
petra:

Ahoj Petro, proč ne klidně v říjnu, s tím nemám problém.

Mégí

Ahojte…
chci vyrazit od října na delší cestu…
Zatím mám představu takovou…
Kyrgystan, Tajikistan, Pakistan, Indie, Nepál a pak se uvidí…možná dál…Thajsko, Laos a tak dále…

Hledám nějakého parťáka na cesty…nejlépe pořádného chlapa, abych se s ním nemusela bát :D….

Honza
Mégí:

Ahoj Mégi, záleží co pro tebe znamená pořádnej chlap, jestli klasickej machista tak tím tedy nejsem 😀

Mégí
Honza:

Ne, ne stačí mi úplně normální chlap…jen nikdo, kdo se bojí do lesa…:)

Honza
Mégí:

Do lesa bych se chtěl jednou přestěhovat ale tomu je dlouhá cesta 🙂 Odkud jsi ?

Mégí
Honza:

Tak to máme stejné sny 🙂

Jsem taková všudezdejší…teď aktuálně z Olomouce…Ty?

Honza
Mégí:

bydlím v Praze. tak to je fajn, že to máš podobně 🙂

Pavla

Ahoj Honzo, Peto, Megi,

mam podobne plany s tim, ze bych potom pridala par tydnu v Indonesii. Rada se s vama pripadne sejdu a popovidam o moznostech…Ted jsem momentalne bohuzel se zlomenou nohou nepohybliva, takze nejdrive brezen, ale to je do podzimu casu dost 🙂

Dejte vedet, Pavla

Honza
Pavla:

Ahoj Pavlo, odkud jsi?

Pavla
Honza:

Ahoj Honzo,
bydlim a pracuju v Praze, momentalne, ale se zlomenou nohou v Budejicich.
V březnu se klidně ráda sejdu nad plany a pivem 🙂
ve********@****am.cz
Hezky vecer vsem 🙂
Pavla

Maroš (25)

Caute vsetci. Od nejakej polovice oktobra by som mohol ist aj ja. Na presnych krajinach mi az tak nezalezi. Vsetky co ste spomenuli ma v podstate zaujimaju a niekedy tam chcem ist, takze otazka je len kedy. Casu by som mal asi tak do Vianoc, takze by som sa celkom rad k niekomu pripojil. Som zo SVK takze casto sa asi stretavat nebudeme kedze mam statnicovy rocnik, ale isto sa dokazeme dohodnut. Napiste mi prosim na mail sq*@**st.sk

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: