Ahoj,
sháním k sobě kluka/chlapa/muže, který by se mnou rád vyrazil na podzim 2014 do Indie. Mým plánem není tam jet na pár týdnů, ale spíš na pár měsíců. Jde mi jak o poznání kultury, zvířat a lidí, tak i jejich náboženství, hor, jídla, jejich života. Pokud bude chuť a možnost, nebráním se přesunutí kamkoliv jinam. Budu teď končit školu, je mi 24. Co se cestování týče, mám projetou Evropu, žila jsem rok ve Finsku, pár měsíců v Anglii. Proto bych ráda spolucestovatele se zkušenostmi z východu, nebo alespoň dostatkem odvahy, kterou mám i já 😀 🙂 Budu se těšit na všechny odpovědi. Díky! Tereza
Ahoj Terezo.Miloš ti radí nejezdit do Indie,nevím proč,ale myslím si,že tam klidně můžeš jet,rozhodneš-li se.a pokud neseženeš spolucestovatele,určitě na cestě někoho potkáš.Párkrát už jsem tam byl a rád se tam vracím,zvlášť nahoru do Ladakhu.
taky sháním někoho do Indie 🙂 kdyžtak písni do mailu 🙂
Nechcem Ťa od tej cesty odradzovať, ale nemyslím si, že India je pre Teba ako začiatočníku vhodná krajina na cestovanie, k tomu ešte na zopár mesiacov.
No nevím, jestli když jsem nebyla jinde než v Evropě znamená, že jsem začátečník, ale proč ne. V tom případě se někde začít musí. Ale zajímá mě tvůj názor, kde bys mi to ty doporučoval? 🙂
No nevím, jestli když jsem nebyla jinde než v Evropě znamená, že jsem začátečník, ale proč ne. V tom případě se někde začít musí. Ale zajímá mě tvůj názor, kde bys mi to ty doporučoval? 🙂
Ako začiatočníčke by som Ti doporučil na zimné obdobie skôr Thajsko alebo Srí Lanku, cez leto takú Malajziu. Tieto štáty dáš v pohode aj sama, nemusíš zháňať ani spolucestovateľa.