Indie, Srí Lanka, Nepál a Bangladéš

Indie – podzim 2014

Téra

Ahoj,
sháním k sobě kluka/chlapa/muže, který by se mnou rád vyrazil na podzim 2014 do Indie. Mým plánem není tam jet na pár týdnů, ale spíš na pár měsíců. Jde mi jak o poznání kultury, zvířat a lidí, tak i jejich náboženství, hor, jídla, jejich života. Pokud bude chuť a možnost, nebráním se přesunutí kamkoliv jinam. Budu teď končit školu, je mi 24. Co se cestování týče, mám projetou Evropu, žila jsem rok ve Finsku, pár měsíců v Anglii. Proto bych ráda spolucestovatele se zkušenostmi z východu, nebo alespoň dostatkem odvahy, kterou mám i já 😀 🙂 Budu se těšit na všechny odpovědi. Díky! Tereza

Zkušenosti čtenářů

Miloš

Nechcem Ťa od tej cesty odradzovať, ale nemyslím si, že India je pre Teba ako začiatočníku vhodná krajina na cestovanie, k tomu ešte na zopár mesiacov.

Téra
Miloš:

No nevím, jestli když jsem nebyla jinde než v Evropě znamená, že jsem začátečník, ale proč ne. V tom případě se někde začít musí. Ale zajímá mě tvůj názor, kde bys mi to ty doporučoval? 🙂

Téra
Miloš:

No nevím, jestli když jsem nebyla jinde než v Evropě znamená, že jsem začátečník, ale proč ne. V tom případě se někde začít musí. Ale zajímá mě tvůj názor, kde bys mi to ty doporučoval? 🙂

Miloš
Téra:

Ako začiatočníčke by som Ti doporučil na zimné obdobie skôr Thajsko alebo Srí Lanku, cez leto takú Malajziu. Tieto štáty dáš v pohode aj sama, nemusíš zháňať ani spolucestovateľa.

Láďa

Ahoj Terezo.Miloš ti radí nejezdit do Indie,nevím proč,ale myslím si,že tam klidně můžeš jet,rozhodneš-li se.a pokud neseženeš spolucestovatele,určitě na cestě někoho potkáš.Párkrát už jsem tam byl a rád se tam vracím,zvlášť nahoru do Ladakhu.

Markéta

taky sháním někoho do Indie 🙂 kdyžtak písni do mailu 🙂

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: