Spolucestování Asie/ Australie

Indie – podzim 2014

Téra

Ahoj,
sháním k sobě kluka/chlapa/muže, který by se mnou rád vyrazil na podzim 2014 do Indie. Mým plánem není tam jet na pár týdnů, ale spíš na pár měsíců. Jde mi jak o poznání kultury, zvířat a lidí, tak i jejich náboženství, hor, jídla, jejich života. Pokud bude chuť a možnost, nebráním se přesunutí kamkoliv jinam. Budu teď končit školu, je mi 24. Co se cestování týče, mám projetou Evropu, žila jsem rok ve Finsku, pár měsíců v Anglii. Proto bych ráda spolucestovatele se zkušenostmi z východu, nebo alespoň dostatkem odvahy, kterou mám i já 😀 🙂 Budu se těšit na všechny odpovědi. Díky! Tereza

Zkušenosti čtenářů

Jakub

Ahoj,

v Indii jsem již byl a chystám se znova, ale chtěl bych navštívit jako první hory. To znamená vyjet o něco dříve než na podzim, místa kam bych se chtěl podívat jsou od září již nedostupná. Taky se mi nechce do Indie na pár týdnů (dokonce měsíc, na který jsem byl minule mi přijde málo), takže bych na takhle dlouho cestu uvítal společnost. Pokud by Ti nevadilo vyrazit začátkem srpna, tak mi napiš mail a popovídali by jsme si o našich představách.

Petra
Jakub:

Ahoj,
nejsem sice chlap, ale chystám se na celý srpen do Indie, převážně Ladakh, města spíš méně a více hory a hledám k sobě společníka, společnici či společníky 🙂 Pokud máš zájem, tak napiš a můžem se společně pobavit o tom, co a jak.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: