Spolucestování Asie/ Australie

Indie leden – březen 2017

Roman

Ahoj,
v prvních třech měsících příštího roku plánuju procestovat část Indie. Mám v plánu jet i sám, ale nebránil bych se ani společnosti příjemnho partáka, nebo partačky. Těším se na případné ohlasy. Roman

Zkušenosti čtenářů

Markéta

Ahoj Romane, já plánuji dojet do Indie pozemní cestou, hledám také někoho k sobě. Mám tu na Hedvábné stezce inzerát, viz níže zkopíruji. Více info pak spíše třeba do meilu.

příští rok plánuji pozemní cestu až do Vietnamu. Cestu plánuji hlavně přes Nepál a Indii, tam se nějakou dobu zdržet a procestovat. Dále do Barmy, Laosu a Vietnamu. Jsou dvě možnosti kudy se tam vydat, tyto možnosti stále zvažuji. Jelikož zatím nemám parťáka, tak se obracím na cestovatelskou seznamku, ráda bych jela s mužskou společností, z důvodu vetší bezpečnosti 🙂 a také do teď jsem vždy cestovala jenom s klukama (dámy prominou :)), a měnit to nechci. Pokud máš zájem se o tom pobavit, napiš. Mám už celkem veliké zkušenosti s cestováním, a teď mi odpadl parťák tak snad najdu dalšího zde :). Rozhodně se před cestou chci poznat, protože jet s někým koho neznám není úplně super, proto to zde hlasím už tak dopředu. Odjezd by byl někdy leden až březen 2017 a s návratem nedokážu říct, hledám někoho kdo je nezávislý a je schopen tuto cestu dát třeba i na půl roku. Markéta

Simona
Markéta:

Ahoj Markét,
na příští rok cca od ledna plánuji také procestovat Barmu, Laos, Kambodžu i Vietnam…Pokud by se k tomu přidal Nepál a Indie, zní to ještě lépe. Taky už mám trochu procestováno a s tou „mužskou“ společností ti naprosto rozumím, ale třeba bych se  k vám mohla ještě přidat. Co se týče času a financí, tak na tuhle cestu je moc řešit nechci. Časově jsem od příštího roku dost flexibilní…Pokud bys měla zájem, mohly bychom se sejít, popř. aslespoň ze začátku vyměnit pár emailů…Jsem zatím v Kanadě na working holiday visa, ale na začátku října už budu v republice…pokud bys měla zájem, můj email je si************@***il.com, díky Simona

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: