Ahoj lidi, chtěli bychom vyrazit do Ladakhu na přelomu července – srpna 2013 (cca 3-týdny), neplánujete někdo něco podobnýho? Jsme zatím dva kusy.
Ahojky,
do Ladakhu bych rada jela, na cca mesic. Vytvorila jsem i orientacni navrh cesty.
(33 let).
Ahoj,
Ja se chystam do Ladakhu v cevenci a asi to protahmu az do srpna…. prvni dva tydny budu asi dobrovolnicit v mistni skole..ale pak budu rada za partaky na cestu…rada byvh vyrazila aspon na tyden na trek, par vyletu po okoli, treba zkusit jogu a meditaci, taky bych se mrkla do Kasmiru:-) jsem naklonena vsem moznostem 🙂
Kacka 24
MÁME LETENKY Z DILLI DO LEHU OD 27.7 DO 7.8. POJEDEM ZANSKAR, LEH UZ ZNAME. ZAJIMAJI NAS KLASTERY. ..
PAK LETIME DO NEPALU KARLOVSTVI MUSTNAG NA TREK CHCES LI VEDET VICE, NAPIC CERTAJS ZAVIN YAHOO TECKA DE
Ahoj,
chystám se taky jet učit do Ladakhu od začátku srpna a ráda bych vyrazila už prvního července a prochodila tam nějak tu oblast během prvního měsíce.
Kdybyste se chtěli někdo přidat bylo by to bezvadný.
Určitě bych chtěla vidět Pangong a to druhé krásné jezero, spíš nějaký treky, ale ne nic vyhrocenýho. Nejdřví jsem chtěla spíš chodit po Nepálu, ale mají tam zrovna tou dobou monzuny, tak by to nebylo uplně nejvhodnější.
Mějte se a kdybyste se chtěli někdo přidat dejte vědět na mail.
Jana (26)
My letíme pres Díllí do Srinagaru 25.července, pak pojedeme do Lehu, tam budeme cca 3 týdny na treku a výletech po okolí.Pokud se v tom termínu někdo chce přidat na trek údolím Markha , na výlet do Nubry a pod., není problém.
Ahoj,
my bychom s kamarádkou rády letěly do Lehu 1.8. a pak do hor na trek. Zatím jsme jenom 2. Pokud by se šlo blíže dohodnout na případném potkání, budeme rády.
Ahoj,
my bychom s kamarádkou rády letěly do Lehu 1.8. a pak do hor na trek. Zatím jsme jenom 2. Pokud by se šlo blíže dohodnout na případném potkání, budeme rády.
Ahoj….s kamarádkou a mozna kamaradem se chystáme ve stejnem terminu do Ladakhu….muzeme se nejak setkat a pridat k vam?
Pisni mail. Diky
Martina
Ahoj,
taky se chystám zhruba od 5. července do Ladakhu na treky. Přesný plán teprve teď vymýšlím, ale rád bych se, co to půjde, vydal mimo hlavní trasy s úmyslem potkat co nejméně turistů. Treky tak do 3 dnů v terénu.
Pokud máte někdo podobné plány, budu rád…
Mějte se pěkně
Adam (20)
Ahoj, v Ladaku jsem strávil zhruba 3 měsíce a byl tam 2x, takže pokud bys potřeboval s něčím poradit, napiš na email de*****@****am.cz. Jinak není vyloučeno, že pojedu letos potřetí za sebou.
D.
Ahoj, v Delhi budeme 14.7., vracime se do CR 2.8.2013 v plánu je +/- Leh, Srinagar, Dharamsala, Jaipur, Agra, můžem/můžete se přidat :-); případně pište na e-mail: m.******@****am.cz
chystám se se synem cca na měsíc do Ladakhu v termínu zhruba od 12.9.2015. Sháním akutální info, popřípadě někoho,kdo by se přidal
muj email do******@*****um.cz
Ahoj, dva lidi do Ladakhu je ideální. Tam není čeho se obávat a dva lidi se vejdou do jakéhokoli autobusu, jdou kam chtějí a když přijdou na odlehlá místa jsou u místních vítáni. Jestli můžu doporučit, tak si kupte i vnitrostátní letenky z Delhi do Ladakhu, pokud ovšem nechcete navštívit některé zajímavosti v Delhi a okolí. Ušetříte hodně času a finančně to není o moc dražší. Kdybych měl s kým jet, tak bych ještě jednou do Ladakhu chtěl. Navštívil bych západní část a Kašmír.
Zd.
Ahoj Zdeňku, vidím, že máš s Ladakhem zkušenosti, chtěla bych se zeptat, na kolik asi vyjde vnitrostátní letenka z Delhi do Ladakhu a zda si myslíš, že je tento výlet bezpečný i pro dvě mladé ženy… Díky
Lucko-
letenka Delhi- Leh byla v r. 2010 ca za 6 tisíc.
Bezpečnost- pro dvě mladé ženy o nic horší než pro dva mladé muže,nicméně, chce to mít rozum-
část Ladakhu je Budhistická (v pohodě) část muslimská- na to je potřeba brát zřetel.
Ale největší problém jsou asi šarvátky mezi separatistickou muslimskou částí východně od Kargilu a indickou armádou. Může tam být dost horká půda. Podstatné je kam přesně byste se vydali- některé části jsou hodně bezpoečné, některé bych nedoporučila.
Kdyžtak napiš na mail, jestli chceš něco konkrétně…
Nám se podařilo koupit letenky za necelých 15000 kompletní letenky. Ale měli jsme přílet do Srinagaru a odlet z Lehu. Nejdříve jsme koupili Delhi a teprve potom jsem hlídal ceny na „Pelikánovi“ a tam jsme koupili vnitrostátní.
Bezpečnost-jak píše Iva, V Ladakhu i Himachal Pradechi bez problémů.
Zd.
Ahoj Zdeňku,
mám dotaz na cestu ze Srinagaru do Lehu. Máme letenky do Srinagaru , kde strávíme den až dva a pak se vydáme do Lehu, kde strávíme další dva týdny. Chci se zeptat na náročnost přejezdu ze Srinagaru do Lehu- jak slouho to trvá, čím jet a otázka bezpečnosti? Mám z toho trochu obavy. A další věc – možnosti připojení k internetu ve Srinagaru a v Lehu, případně mobilní telefony (asi bez šance,že) Díky, Tereza.