Indie, Srí Lanka, Nepál a Bangladéš

Indie květen/červen 2014

Kristýna

Ahoj, na začátku května se chci vydat na šest týdnů do jižní Indie… cestování, poznávání, vč. 10-denního meditačního kurzu. Někdo kdo by s přidal? Teď se dají koupit letenky za relativně dobrou cenu do dvanácti tisíc, ale musí se jednat rychle 🙂

Zkušenosti čtenářů

Martin

Ahoj Kristýno, já si dneska koupil letenku 23.4.-8.5.2014 za 9.908,-Kč Praha-Bombaj a zpět. Kdybys v tomto termínu byla v Indii, tak můžeme společně něco podniknout. Já jsem pohodář, 38 let. Martin

Kristýna
Martin:

Ahoj, to se tam spíš mineme 🙂 Změnila jsem nepatrně plán a první tři týdny strávím v Nepálu a pak teprve Indie

kristian

AHoj Krystýna . Ja sa chystám taktiež do nepálu a pravdepodobne v tom termíne ako ty , tak ak by si sa chcela nejako stretnúť napíš na mail Kr***********@***il.com . Kristián

Petra Martinkova

Cauky, nemas nahodou v itinerari trasu pres Kolkatu? Potrebovala bych tam nutne neco vyridit, ale cestovat bych taky chtela 🙂 Napis mi na maila prosim 🙂

Antonin Vinter

Ahoj, my letime do Mumbaie 1.4 cca na 2 mesice, v planu mame mimo jine i andamanske ostrovy a nepal, takze pokud to vyjde, mohlibychom se dat dohromady aspon na cast cesty….

Zdeněk
Antonin Vinter:

Ahoj jsem v Mumbai už měsíc, učím se tu na sitar a cítím že bych mě na chvilku vypadnout a udělat si na nějaký čas výlet. Není tu někdo ke komu bych se mohl přidat?

Kristyna
Zdeněk:

Ahoj,ja jsem v Nepalu a prvniho se vracim do Indie pres Darjeeling a pomaly presun do Delhi,kde mi to leti osmnacteho,tak kdyby ses chtel pridat,neni problem

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: