Indie, Srí Lanka, Nepál a Bangladéš

Indie – červenec, srpen 2013

zuzana

Ahoj,
v červenci a srpnu bych ráda vyrazila na trip do Indie. Touto cestou bych ráda našla cestovatele/cestovatelku, kteří míří do stejných končin. Zatím nemám žádný přesný plán, tudíž jsem přístupná jakékoliv variantě cesty;o). Zuzana (26 let)

Zkušenosti čtenářů

Adéla

Ahoj Zuzko,
ke konci léta chci také navštívit Indii. Chtěla bych využít akčních letenek na Srí Lanku, tam nejdříve procestovat cca 3 týdny a pak cestovat po Indii, meditovat a cvičit jógu 😉 Jestli máš podobné představy ozvi se na: Ad*************@****am.cz (více přez email) také hledám parťáka/parťačku Adéla(23 let)

Jana

Ahojky,

taky bych ráda jela na léto do Indie. Chtěla bych na celý červenec i srpen, pokud možno. Jet sama by nebylo jistě rozumné. Taky zatím nemám plán, ale sestřenice tam rok žila. Jistě by dokázala poradit. Můj email je: herianová.*@****am.cz

Měj se.
Jana (26)

Eva

ahojte ja by som sa tiež pridala chcela by som prejsť najmä Indiu určite má kontaktujte vyhouje mi aj čas kedy chcete ísť. Prosím skúste nejako odpovedať na mail ev**********@***il.com
ahoj pekný deň

Lea

Ahoj cestovatelky, 3 ženy vyrážíme na cca 3 týdny červenec do Indie, přibližný itinerář máme, chceme doladit během jara … třeba bychom mohly něco společně, písněte. Lea

Peter

Dalšie ženy sa chcú „kultúrne“ obohatiť a dať sa znásilniť hehehe. Veľa šťastia v tej Indii. A potom sa pozrite ešte do Balúčistánu.

kata
Peter:

No comment.
K.

Klára

Ahoj, jmenuji se Klára je mi 21 let, studentka a s přítelem (21) hledáme partnery na pětitýdenní cestování po Severní Indii. Ještě nemáme přesný plán, jen nápady a místa, která bychom rádi viděli. Byli bychom rádi, kdyby se našli další lidé, kteří by se rádi připojili a poznávali s námi krásy této země. Můj e-mail: kl************@***il.com

Lea
Klára:

Ahoj, my plánujeme v červenci ze severu Indie pouze Agru a Varanasi a pak z Kalkaty na jih a tam více pobýt. Přesto přeji šťastnou cestu. Lea

Lucie

V červenci a srpnu tam je na umření… 100%vlhkost, teploty kol 35 stupňů (minimálně)… no prostě prádelna (plus monzun.deště)… pár dní se to vydržet dá, ale měsíc či 2… ale tak, proti gustu žádný dišputát;)

Lea
Lucie:

Ahoj Lucie díky za názor, vím … bohužel nemůžeme jindy … Byly jsme už takhle v Indonesii a dalo se vydržet …
Kdybys měla nějaké konkrétní tipy či rady – ubytko a tak pod., rády uvítáme, písni přes mail, moc díky. Lea

Libor
Lea:

V červenci a srpnu je v Indonésii období sucha kromě Sumatry a Bornea, kde nejsou takové rozdíly. Indie má jiné klima.

Lea
Libor:

Ahoj Libore, to je pravda, že se nedá srovnávat Indonesie s Indií v tomto ročním období, přesto mi zkušení cestovatelé dávají cenné rady … i že se to dalo … realita může být jiná, máme náhradní varianty … tímto všem moc díky – Marcelovi z Hindustánu, Zuze, Lukášovi, atd… i těm, které jsem nevyjmenovala. Moc díky. L.

Lucie
Lea:

Ahoj, pred 3 dny jsme se s pritelem vratili z Indie, kde jsme byli 5 tydnu. Uplne si nemyslim, ze je dobry napad cestovani pouze samotnych holek po Indii, nechci vas vystrasit, ale sama (jako zena) bych tam nejela, prijde mi to hodne nebezpecne. Procestovali jsme severni Indii a pak odpocinek na Andamanskych ostrovech, tak jestli chcete nejake rady/zkusenosti, tak pisnete, rada se podelim o zkusenosti.

Zuza
Lucie:

Na cestách po Indii jsem potkala spousty holek, co cestovaly samy nebo ve dvojicích, i já sama jsem tak cestovala v sev. Indii, určitě se nebojte, cestování nese úplně stejná rizika jako jinde ve světě a možná je větší pravděpodobnost, že budete mít nepříjemný zážitek v naší „civilizované“ ČR nebo třeba Bibione. To že budete středem pozornosti a každý bude na vás zírat, to je v jejich povaze…. taková je prostě Indie. A na idiota člověka můžete narazit všude…v USA, Francii, Indii….. a třeba i tady na hedvábné stezce…
Užijte si cestování, Indie opravdu stojí za to!! 😀

zuzka
Zuza:

tohle jsem potrebovala slyset;o)

Lea
zuzka:

Zuzko, Zuza je fakt skvělá, spoustu skvělých rad mi poskytla a naprosto objektivně … tímto Zuzo moc a moc díky Tobě a všem cestovatelům ochotným takhle perfektně být nápomocni při cestování… Lea

lenka
zuzka:

Neverte tomu a budte opatrna. Ja tu nejakou dobu ziji a hodne zalezi na tom, kam jedete, kdy jedete a jak jedete. Bombaj je zenam velmi pristupna. Ale treba Dilli, sama zena uz je o pusu…

Baca
Libor:

ako je to na jesen v Indii s monzunom,dokedy trva,mate niekto skusenosti?

Robek

Ahoj dobrodruzi :),
v tomto termínu taky plánuji vyrazit do Indie. Plán je zhruba následující – předem si domluvit stop, např. do Turecka, Bulharska (pravděpodobně nějakýho kamioňáka za flašku tuzemáku :)), pak stopem do Íránu a odtud už (levným) busem až do Indie. Zkušenosti se stopem v zahraničí mám.
Jestli někdo máte zájem se přidat, tak se neváhejte ozvat. Ideálně bych to viděl na to více lidí stopujících po dvojicích, přičemž by se skupina vždy sešla dohromady na předem domluvených checkpointech 🙂
S přáním krásného dne,
Robin (21).

fraktik
Robek:

Stopovat ve většich skupinkách může být docela dobrodrůžo (tedy tím myslím sejít se v daný čas na daném místě – nebo alespoň velice časově (či mobilově) náročné!)
Ale jinak jsem se právě vrátil z Indie a jen co zas vydělám nějaká ta €€€, tak bych rád zas vyrazil.
Stopem (po zemi či po moři) 🙂

Lukas

ahoj, v poslední době také uvažuji o Indii, je mi jedno kdy.ozvi se

Roman

Plánujem na tři týdny Himaláje, Manali, Lahaul, Spiti, Dharamsala, můžem se třeba potkat někdo někde 🙂 A ohledně Lahaulu a Spiti bych uvítal info (ba*******@****am.cz) – jak tam, ubytko, výlety, fajn místa apod. Máme bohužel málo času..

Lenka

Ahoj,

do Indie se chystám taky, ale spíš na podzim, v létě jsou tam prý monzuny a já chci do měst… Dillí, Bombaj, Varanásí, Agra… čajové plantáže, můžem se domluvit… Cestovat po Indii hodlám vlakem. Sháním nějaké spolucestovatele… Vidím to tak na tři týdny v říjnu nebo listopadu.

Jana Vaskova

Ahoj,mohla bych se pridat k nekomu na cestu do Indie – va*****@***il.com.

Jan

ahoj, rád bych se k někomu přidal na cestu do Indie. červenec – konec září

Petra Němcová
Jan:

zdravím, momentálně jsem na stáži v indii a po skončení mám v plánu cestovat – 7.8. – 23.9., (rajasthán, agra, new delhi, váránásí, dharmsala..)je někdo kdo se chce připojit?:)

Iva Musilova

Ahojte neměl by někdo zájem o letenku z Delhí do Vídně na 16.8. s Aeroflotem? Cena 8 500 Kč (poplatky za změnu jména bych se pokusila uhradit sama). Bohužel jsem nedostala indické víza z Bangladéše a tak nemohu letět a je škoda, aby to propadlo Pro více informací piště do zpráv nebo na telefonní číslo +420723909041 (používejte prosím předvolbu jsem v zahraničí)

Ondra

Ahoj,
Rad bych se zeptal tech, co trekovali v monzumovem cervenci v Himachalu ci Uttarkhandu – podarilo se? Je to bezpecne a schudne? Dojmy?:-)
Resime, jestli vydat za letenku do Ladakhu, nebo lze trekovat i jizneji.
Moc dekuju!
Ondra

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: