Spolucestování Asie/ Australie

India – Mumbai a juh (nov a dec 2012)

Jaamoon Kelaa

Ahojte,
o 10 dni letim do Mumbai (11.11.2012), po aklimatizacii sa presuniem do Puna, kde by som chcel pozriet Osho Rajneesh Ashram (ma niekto skusenosti z tohto konkretneho ashramu?). Potom sa pravdepodobne presuniem na juh a precestujem to tam trochu. Listok naspat mam opat z Mumbai na 23.12. ale to sa moze tiez zmenit.
Konkretny plan cesty nemam ziadny. Po tom co som minuly rok presiel Rajasthan plus nejake mesta na severe, zistil som, ze je celkom fajn cestovat bez planu a kazdy den sa rozhodnut co bude ten dalsi podla toho, koho clovek stretne, co sa dozvie a co ho zaujme.
Keby ste teda boli niekto v uvedenom case od Mumbai na juh, dajte vediet mozme sa nejako stretnut a dame masala chai.
Jaamoon

Zkušenosti čtenářů

Jaamoon Kelaa

takze presiel som si zopar stranok a vybral niekolko miest, ktore by mozno stalo za to si pozriet. Pune, Murudeshwara, Mamallapuram, Gokarna, Hampi, Madurai, Mysore, Ooty, Pondicherry, Auroville, Adoni, Rameshwaram…
vedeli by ste mi poradit co z toho urcite vynechat a co do tohto zoznamu urcite zaradit?
pripadne, nechcel by sa niekto na nejaky usek pridat?
jaamoon (35)

Zdenka
Jaamoon Kelaa:

Ahoj, ja letim do Bombaja 15.12, potom mam plan ist na juh, konkretne Ooty, Hampi, Mysore a Cochin, odlietam potom 30.12. Myslis, ze sa mozeme niekde strstnut? Zdenka, 34

Jaamoon
Zdenka:

Ahoj Zdenka,
jasne, dobry napad. Ja som bol zatial som v Mumbai, Cochin, Munnar, Alleppey, Trivandrum a dnes do Cape Comorin. Od 1.12 idem na dva tyzdne do ashramu do Madurai (namiesto povodneho v Pune) a potom by som chcel este vidiet urcite Ooty, Hampi, Mysore, ale asi aj Chennai, Pondi, Mamallapuram a dalsie mesta v Tamil Nadu co sa vacsinou zacinaju na T :). Uvidim kolko toho postiham. Mam dva mozne terminy kedy pojdem domov, bud 23.12. alebo 6.1, ale to sa rozhodnem az po ashrame. Mozno ma to tam uplne dorazi, mozno naopak.
Napis mi teda prosim blizsi plan a dohodneme sa. Internet mam k dispozicii len do asi piatka rana europskeho casu.
Jaamoon

Zdenka
Jaamoon:

Ahoj,
tak ak by Ta ten ashram predsa len nedorazil, inak myslim, ze Madurai je rozhodne lepsi nez Pune, pokial si chcel ist k Oshovi, je to tam dost komercne.
Moj plan je nasledovny:-)17.12 by som mala byt v Kochi, backwaters, potom OOty, Mysore, Chennai, Hampi a ak vyjde par dni GOA, konkretne Mandrem. Myslim, ze zhruba to si chcel vidiet aj Ty, ak moze byt, moj e-mail je 1z*****@*****um.cz.
Zatial same pekne zazitky!
Zdenka

Jaamoon
Zdenka:

jj, presne to ma odradilo… uz len meditovat s nejakymi prachatymi amikmi, to je moj sen :))
tak teda niekedy 19.-20.12 v okoli Ooty, pripadne Coimbatore

Jaamoon
Zdenka:

viac info som poslal mailom

Zdenka
Jaamoon:

Ahoj,
mail som dostala, tak kontakty najdes tam.
Zatial
Zdenka

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: