Spolucestování Asie/ Australie

India – jesen 2014

Nina

Ahojte,

uvazujem o ceste do Indie na cca 3-4 tyzdne na jesen tohto roku. Mam priblizny plan cesty, chcela by som vidiet Delhi, Agru, Varanasi, oblast Rajastanu (Jaipur, Jaisalmer, Jodpur), oblast Panjabu (Amritsar)..nechysta sa niekto?

Nina, 29

Zkušenosti čtenářů

Martin

Ahoj Nino,
zajimavy plan, nektrera mista o kterych pises jsem uz navstivil, ale nebylo by od veci se podivat znovu, mas nejaky plan, predstavu? na jak dlouho, kde spat, jak se presouvat?
Martin, 40

Ahoj Martin,

a ktore z tych miest si uz videl? Mozno by to bolo fajn, kedze to uz mas prejdene a vies, kde co a ako 🙂
Povodny plan bol 3 tyzdne, a nakolko som si tam naplanovala tie miesta, ktore som spomenula vyssie, mala som v plane presuny busom, vlakom i prelet Varanasi – Amritsar na usetrenie casu.. Uvazovala som ale mozno nieco vynechat, presuvat sa len „nizkonakladovo“ a viac si to uzit, pripadne to este predlzit na 4 tyzdne. Vsetko su zatial len moje uvahy. Ubytovanie som si hladala tiez lowcost..v podstate je mi to jedno, urcite by som si nechala i poradit, alebo by to bolo na dohode kludne..

SP

..a nechcete začít nahoře v himalájích (gangotri) a pak jet na ty vaše destinace? 🙂 standa,40 s.*****@***il.cz

MartinN

Ahoj Nino, já bych se přidal. Mám koupenou letenku na 23.4.-8.5.2014. Je mi 38 let, pohodář. Pokud tam budeš v tomto termínu, tak napiš a něco vymyslíme. Martin

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: