Ahojte,
uvazujem o ceste do Indie na cca 3-4 tyzdne na jesen tohto roku. Mam priblizny plan cesty, chcela by som vidiet Delhi, Agru, Varanasi, oblast Rajastanu (Jaipur, Jaisalmer, Jodpur), oblast Panjabu (Amritsar)..nechysta sa niekto?
Nina, 29
Ahoj Martin,
a ktore z tych miest si uz videl? Mozno by to bolo fajn, kedze to uz mas prejdene a vies, kde co a ako 🙂
Povodny plan bol 3 tyzdne, a nakolko som si tam naplanovala tie miesta, ktore som spomenula vyssie, mala som v plane presuny busom, vlakom i prelet Varanasi – Amritsar na usetrenie casu.. Uvazovala som ale mozno nieco vynechat, presuvat sa len „nizkonakladovo“ a viac si to uzit, pripadne to este predlzit na 4 tyzdne. Vsetko su zatial len moje uvahy. Ubytovanie som si hladala tiez lowcost..v podstate je mi to jedno, urcite by som si nechala i poradit, alebo by to bolo na dohode kludne..
..a nechcete začít nahoře v himalájích (gangotri) a pak jet na ty vaše destinace? 🙂 standa,40 s.*****@***il.cz
Ahoj Nino, já bych se přidal. Mám koupenou letenku na 23.4.-8.5.2014. Je mi 38 let, pohodář. Pokud tam budeš v tomto termínu, tak napiš a něco vymyslíme. Martin
Ahoj Nino,
zajimavy plan, nektrera mista o kterych pises jsem uz navstivil, ale nebylo by od veci se podivat znovu, mas nejaky plan, predstavu? na jak dlouho, kde spat, jak se presouvat?
Martin, 40