Ahoj, je mi 22, prave dodelavam bakalare ve Velke Britanii a pristi rok (zhruba od rijna/listopadu 2013 do jara/leta 2014) bych chtela procestovat Indii (v lete jsem tam na mesic byla a dost me to tam laka zpet!) a Nepal a pak nejake zeme jihovychodni Asie (laka me Vietnam, Filipiny, Indonesie, Thajsko, Laos, Kambodza – co se planu cesty tyce, tak jsem velmi prizpusobiva). Hledam nekoho, kdo by mel zajem se na celou cestu nebo alespon na kus pridat:)
Ahoj Terko,
máme podobné plány, ráda bych dala v práci výpověď (volno bych měla od října/listopadu) a na chvíli (nejlépe na rok) jsem vyrazila nízkonákladově někam do světa. Mám za sebou měsíční pobyt na Filipínách a prostě mě to uchvátilo. Chci si chvíli užívat krás života a volně se nadechnout. Tak jestli Tvé plány stále trvají a myslíš to opravdu vážně, tak napiš a můžem se o tom pobavit. Můj e-mail ja*******@****am.cz.
Jana
Ahoj!
Na konci dubna jsem se vrátil z čtyřměsíčního pobytu v Indii a už po měsíci v prochladlé Evropě se těším na cestu zpět.
Rád bych poznal spolucestující na delší poznávání Indie v období mezi koncem září 2013 někdy do dubna 2014.
Poslední 4 měsíce jsem pobýval v Indii sám a tentokrát bych raději zážitky s někým sdílel.
Budu šťastný kdyby se tu našel někdo, kdo touží užívat si zimu, nebo alespoň její část, pozvolným cestováním po Indii.
Marek
od*****@****am.cz
Ahoj Terka, priblizne od polovice oktobra do Vianoc by som chcel cestovat po Azii aj ja. Povodne som tento cas chcel stravit v JV Azii ale kedze Indiu by som chcel niekedy tiez navstivit, nebranim sa ani tejto variante. Napis mi prosim ta na sq*@**st.sk a mozeme sa dohodnut. Dikes