Ahoj,
sháním parťáka, parťačku nebo partu na cestu po národním parku v severní Albánii, případně i západní Kosovo nebo j-v Černá hora. Doprava nejdradši stopem, možná třeba část vlakem, busem. spaní pod stanem/plachtou nebo pod širákem, u místních a podobně. Vidím to tak na 10-14 dní během prázdnin, ideálně v červenci. Těším se, že se někdo přidá na cestu do krásných hor , za dobrým jídlem a přívětivýma lidma. Napište, domluvíme se 🙂
Eliška
Ahoj, červenec mám celý voľný. So mnou môžeš rátať. Môj mail: ma**********@**et.sk
Ahoj, taky bych rád o prázdninách navštívil Balkán, zejména Albánii. Právě scháním někoho, kdo by tento výlet podniknul se mnou. Budu rád, když se mi ozvete na mail: ke******@****am.cz
Ahoj elisko, jestli stale planujes a hledas nekoho na cestu do albanie a cerne hory napis mi na mail mi*****@****am.cz
Michal
Ahoj, ráda bych se přidala! Eliška*********@***il.com
Ahoj, ráda bych se přidala! Eliška*********@***il.com
Ahoj Eliško, na Balkán se v červenci taky chystám. Dej vědět, kdy se tam chystáš a jestli ještě hledáš spolucestovatele (cl************@***il.com).
Ahoj Eliško, do Albánie bych vyrazila moc ráda. Napiš mi prosím do mailu (pr********@****am.cz), jak jste na tom, jestli už máte plno, jaký je plán tripu a jak se tam chcete dopravit. Díky moc a budu se těšit. T.
Také se chystám v srpnu do Albánie, cesta tam západním Balkánem (bývalá Jugoslávie) a zpět východním (Rumunsko, Bulharsko) nebo obráceně.
du****@****am.cz
Dušan
Ahoj, škoda, já tam jedu v srpnu…