Nový Zéland

Hledám spolucestující – Nový Zéland – kolem listopadu 2015

Pavel

Ahoj, hledám spolucestující na NZ, předpokládaná doba 6 týdnů, začít v druhé půli října a vrátit se počátkem prosince. Chtěl bych jít několik great walks – Milford, Rotheburn, Abel Tasman, Tongariro, na závěr zdolat Taranaki. Mezi túrami chci čas vyplnit poznávačkou, je tam toho spousta. Na zpáteční cestě na pár dní v tropickém ráji – třeba Bali. Pokud máte zájem, ozvěte se.

Zkušenosti čtenářů

Eva Mikova

Ahoj,hledám spolucestující na NZ.Jednalo by se pouze o cestu tam,jela bych navštívit svoji dceru.Byla bych ráda,kdybych aspon natrefila na někoho kdo by zrovna letěl v tu dobu.Jednalo by se bud listopad 2O15,nebo leden 2016.Před dvěma lety jsem tam už byla,letěla jsem přes Dubaj,Melbourne,Queenstown-zpáteční.Let proběhl dobře,měla jsem dostatek času na přestupy.CHtěla bych pokud možno takto znovu letět ,ale konečná by byl Auckland.Pokud se někdo chytáte v těchto termínech letět dejte vědět.

[email protected]

Chystám se tam uź roky, nikdy to nevyšlo. Samotného by mě to moc nebralo, sdělená radost, dvojnásobná radost. Ale chci toho poznat hodně, chodit po horách, snad i lyžovat, prostě užit si všechny ty krásy nádherné přírody. Karel

[email protected]

Chystám se tam uź roky, nikdy to nevyšlo. Samotného by mě to moc nebralo, sdělená radost, dvojnásobná radost. Ale chci toho poznat hodně, chodit po horách, snad i lyžovat, prostě užit si všechny ty krásy nádherné přírody. Karel

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: