Ahoj, hledám spolucestující na NZ, předpokládaná doba 6 týdnů, začít v druhé půli října a vrátit se počátkem prosince. Chtěl bych jít několik great walks – Milford, Rotheburn, Abel Tasman, Tongariro, na závěr zdolat Taranaki. Mezi túrami chci čas vyplnit poznávačkou, je tam toho spousta. Na zpáteční cestě na pár dní v tropickém ráji – třeba Bali. Pokud máte zájem, ozvěte se.
Chystám se tam uź roky, nikdy to nevyšlo. Samotného by mě to moc nebralo, sdělená radost, dvojnásobná radost. Ale chci toho poznat hodně, chodit po horách, snad i lyžovat, prostě užit si všechny ty krásy nádherné přírody. Karel
Chystám se tam uź roky, nikdy to nevyšlo. Samotného by mě to moc nebralo, sdělená radost, dvojnásobná radost. Ale chci toho poznat hodně, chodit po horách, snad i lyžovat, prostě užit si všechny ty krásy nádherné přírody. Karel
Ahoj,hledám spolucestující na NZ.Jednalo by se pouze o cestu tam,jela bych navštívit svoji dceru.Byla bych ráda,kdybych aspon natrefila na někoho kdo by zrovna letěl v tu dobu.Jednalo by se bud listopad 2O15,nebo leden 2016.Před dvěma lety jsem tam už byla,letěla jsem přes Dubaj,Melbourne,Queenstown-zpáteční.Let proběhl dobře,měla jsem dostatek času na přestupy.CHtěla bych pokud možno takto znovu letět ,ale konečná by byl Auckland.Pokud se někdo chytáte v těchto termínech letět dejte vědět.