Spolucestování kamkoliv

Hledam spolucestovatelku – Balkan, cerne more cervenec, srpen 2011

Tomas

Ahoj, po delší době budu mít o prázdninách tak měsíc volna, tak bych rád někam vyrazil. Nemám sice zatím přesný plán, ale v podstatě přemýšlím o dvou trasách

1) Projet si nějaké méně rozvinuté balkánské země – Černou Horu, Albánii, Makedonii, možná mrknout do Řecka (parkuje tam nějaký svérázný čech s jachtou, možná by se to dalo spojit a setkat/proplout se s ním)

2) Udělat si kolečko okolo černého moře – ukrajina, pak buď přeplout lodí do gruzie nebo tranzit (je potřeba vízum do ruska) rusko, gruzie, turecko, a zas zpátky.

3) Nějaký jiný plán? Kdyby se např. podařilo získat akční letenku za zajímavou cenu do nějaké odlehlejší země, určitě bych se nebránil.

Čas budu mít tak od 10. července, tři až pět týdnů. V každém případě chci jet převážně stopem, projíždět města a vesničky, občas se zastavit v nějakých kopcích/horách a dát si tam výlet, párkrát mrknout k moři, spát především venku – v lesích, na plážích atp.

Pojedu i sám, ale kdyby se chtěla připojit nějaká romantická dobrodružnější cestovatelka, která má touhu poznávat dálky (já vím, zas tak daleko balkán nebo gruzie není :=), a miluje ten pocit svobody, když má jen na zádech batoh, v kterém je její všechno, a bez termínů, příkazů cestovek, jen tak podle sebe si může jezdit po cizích zemích kam jen chce, mluvit s domorodci, koupat se v moři, chodit po horách, koukat na západy slunce a podobné romantické sračičky :=), rád ji vezmu s sebou.

Zkušeností s tímhle druhem výletu mám spoustu, je mi 31, povahu tady popisovat nechci ať se to moc nenatahuje, ale „jsem v klidu“. Tak jestli tě tahle nabídka oslovila, napiš na vy*********@****am.cz, třeba se domluvíme a vyrazíme spolu.

Budu se těšit,

tomáš

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: