Zdravím všechny nadšené cestovatele!
Jmenuju se Olča (33) a chystám se na NZ cca 22.1.2014 s návratem cca 23.2.2014 cestovat, poznávat.Nejprve jižní ostrov, pak přejet na severní. Bydlení pokud možno v levnějších hotýlcích, případně pod stanem, ideální by bylo ve 4 zaplnit auto. Moc ráda potkám případné zájemce a nadšence pro cestování.
Cestování zdar!
Olča:-)
Řecko,Španělsko,může být i Chorvatsko-hledám cestovatelku-již důchodkyni na delší pobyty v roce 2014-až 26 denní pobyty kombi dopravou-nebo autobusem-odjezd-odlet-kolem 20 tého května.Nejsem ležák na pláží jsem temperamentní a pohodová a ráda poznávám okolí u moře.Počasí v Řecku je již koncem května pohodové a v záři také.Pobyt vyjde kolem 12 tisíc-jídlo neřeším uvařím a upeču si sama.To není pro mně problém.Absolvovala jsem i Španělsko na měsíc autobusem a šlo to.Český človíček vydrží víc než si myslí.Žádnou legraci nezkazím a nechci připlácet jednolúžkový pokoj-i když nejde o horentní částku v tomto případě-bylo by veseleji-ale musíme se parkrát setkat a poznat se.
Ahoj, přemýšlím někam vycestovat v období leden-březen na 3-4 týdny. Jaký je hrubý rozpočet na NZ? Už máš koupenou letenku? Petra
Ahoj Petro,
letenku zatím nemám (ale stojí tak kolem 30 tis.), každopádně musím být zpátky do 22.2. NZ asi nepatří k nejlevnějším destinacím, takže počítám na ty 4 týdny s rozpočtem tak 80-100 tis. Kdybys měla zájem, tak dej vědět na Ol*****************@****am.cz
Olča