Střední Amerika, Mexiko a Karibik

Hledám lidičky na poznávací zájezd do Mexika, přelom Únoru a Března 2016

Lukas

Ahoj. Rád bych procestoval Mexiko v termínu na přelomu Únoru a Března 2016 na cca 3 týdny. Asi nejvíce mě láka caribské moře a májské památky. Najde se někdo?

Zkušenosti čtenářů

Petr

Ja bych jel jenom nevim co te nejvic laka. Pises ASI nejvice me laka. Letis urcite nebo ASI chces letet?

pdmlynek

Ahoj Lukáši—

Zní že víš co chceš a co děláš.  Už jsme tam byli několikrát, a rádi se tam vracíme.  Na 3 týdny to je dobře.  Co máš konkrétního na plánu?

pdmlynek:

Kde jsi jeste nebyl ? Na Mesici?

Lukas

to Petr: Co mě nejvíce láká? Karibké moře pod a nad hladinou, přírodní krásy, kultura, Mayské památky. Těžko to shrnout.

to pdmynek: na plánu konkrétního není nic, když si přečtu co nabízejí cestovky, tak je všechno zajímavé.  Ale spíš mě zajímá jen poloostrov Yucatan, ikdyž hory a pouště mají taky své kouzlo.

Iva

Ahoj, už máš koupenou letenku? Sháním někoho, kdo by se mnou jel na začátku února, taky cca na 3 týdny…jižní Mexiko, Belize či Dominikána…

Mira
Iva:

Ahoj, já bych tak na 2 týdny na Yucatan. Levné letenky jsou většinou někde z Kolína nebo Amsterdamu. Nevím ale jestli se ještě něco objeví tak narychlo, aby se dalo vyjet začátkem února…

Tomas
Mira:

Letíme jako komplet rodinka na vlastní pěst do Playa del Carmen 15.2-1.3.2016 Rodina 3 děti 3,8,15 let, letenky koupené přes letušku 14.200,- z Mnichova přes Philadelphii do Cancunu s American Airlines, ubytování rezervováno v soukromém apartmanu v Playacar přes Airbnb. Pokud má někdo zájem se připojit na výlety nebo jen tak na pokec, tak se ozvěte op*****@se****.cz

Dan

Nazdárek, letím do Mexika cca v půlce února po zkouškovém na 3 měsíce. Pokud tvůj plán pořád platí, dej vědět :-)ko*****@se****.cz

Dan

Nazdárek, letím do Mexika cca v půlce února po zkouškovém na 3 měsíce. Studuji VŠCHT v Praze a je mi 22… Pokud byste se někdo chtěl protnout, dejte vědět na ko*****@se****.cz. Budu rád, když společně něco schrastíme.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: