Ahoj. Rád bych procestoval Mexiko v termínu na přelomu Únoru a Března 2016 na cca 3 týdny. Asi nejvíce mě láka caribské moře a májské památky. Najde se někdo?
Ahoj Lukáši—
Zní že víš co chceš a co děláš. Už jsme tam byli několikrát, a rádi se tam vracíme. Na 3 týdny to je dobře. Co máš konkrétního na plánu?
Kde jsi jeste nebyl ? Na Mesici?
to Petr: Co mě nejvíce láká? Karibké moře pod a nad hladinou, přírodní krásy, kultura, Mayské památky. Těžko to shrnout.
to pdmynek: na plánu konkrétního není nic, když si přečtu co nabízejí cestovky, tak je všechno zajímavé. Ale spíš mě zajímá jen poloostrov Yucatan, ikdyž hory a pouště mají taky své kouzlo.
Ahoj, už máš koupenou letenku? Sháním někoho, kdo by se mnou jel na začátku února, taky cca na 3 týdny…jižní Mexiko, Belize či Dominikána…
Ahoj, já bych tak na 2 týdny na Yucatan. Levné letenky jsou většinou někde z Kolína nebo Amsterdamu. Nevím ale jestli se ještě něco objeví tak narychlo, aby se dalo vyjet začátkem února…
Letíme jako komplet rodinka na vlastní pěst do Playa del Carmen 15.2-1.3.2016 Rodina 3 děti 3,8,15 let, letenky koupené přes letušku 14.200,- z Mnichova přes Philadelphii do Cancunu s American Airlines, ubytování rezervováno v soukromém apartmanu v Playacar přes Airbnb. Pokud má někdo zájem se připojit na výlety nebo jen tak na pokec, tak se ozvěte op*****@se****.cz
Nazdárek, letím do Mexika cca v půlce února po zkouškovém na 3 měsíce. Pokud tvůj plán pořád platí, dej vědět :-)ko*****@se****.cz
Nazdárek, letím do Mexika cca v půlce února po zkouškovém na 3 měsíce. Studuji VŠCHT v Praze a je mi 22… Pokud byste se někdo chtěl protnout, dejte vědět na ko*****@se****.cz. Budu rád, když společně něco schrastíme.
Ja bych jel jenom nevim co te nejvic laka. Pises ASI nejvice me laka. Letis urcite nebo ASI chces letet?