Práce/pomoc v zahraničí

Hledám letní brigádu v Anglii r.2015

Zuzka

Zdravím, chtěla bych jsem se prosím poptat ohledně nějaké brigády na příští rok od července do října v Anglii kdybyste prosím o něčem věděli. Napište mi prosím na e-mail. Děkuji moc

Zkušenosti čtenářů

Lucie

Ahoj,hledám brigádu na červenec 2015 v Anglii.Nechtěla bych servírku a podobné práce.Kdyby jste o nějaké veděly ozvěte se mi prosím na e-mail:) Děkuju

Linda

Zdravím, hledám brigádu na léto 2015 v zahraničí, nejlépe v období červenec-srpen. Nabídky, prosím, posílejte na mail, děkuji :).

Zuzana

Ahoj, hledáme s přítelem brigádu na léto 2015. Chtěli bychom jet do Anglie na nějakou farmu sbírat ovoce. Budeme moc rádi za každou radu a doporučení.. Pište prosím na můj e-mail, děkuji :)).

Eva

Zdravím!
Mám zájem přes léto (období červen-září) vycestovat za prací do zahraničí (Anglie ideálně). Sháním jak práci, tak také případnou parťačku. Nebráním se téměř ničemu. Prosím v případě jakékoliv nabídky či tipů pište na můj e-mail.
Děkuji!

Eliška
Eva:

Ahoj, hledám to samé jak ty. Jak práci, tak někoho k sobě… Podařilo se ti něco sehnat? Měj se 🙂 E.

Lucie
Eliška:

To same,co vy:-) nepremyslely jste o aupair? Asi nejsnaze sehnatelna prace. Jinak kamaradka jela uplne na blind a sehnala si praci až tam v nejake restauraci. Ale samotne se mi do toho nechce :/

Radka
Eva:

Taky bych ráda jela do Anglie na brigádu, nejlépe sběr ovoce. A zatím sháním někoho k sobě. Tak se kdyžtak ozvěte, mail: ra**********@*****um.cz

Barbora
Eva:

Ahoj, nevím, kde najdu tvůj mail, ale ráda bych se přidala! 🙂

Miriam
Eva:

Ahoj:-)pokud bys nic neměla, tak jsem něco našla a taky hledám k sobě nějakou parťačku, kdyžtak se ozvi na email.

Jana
Miriam:

Ahojky, copak jsi našla? a ještě stále hledáš někoho k sobě?

Tereza

Hledám s přítelem brigádu na příští léto.. Máme představu sběr ovoce, ale i jiné prac. příležitosti se nebráníme 🙂
Díky, Tereza
(email: te**************@****am.cz)

Karel

Ahoj,
hledám práci na příští letní prázdniny ve Skotsku popřípadě Irsku. Za každou radu budu moc vděčný. (email: ka**********@****am.cz)

Lucie

Ahoj,
hledám práci v zahraničí (nejlépe Anglie kvůli AJ). Klidně sběr ovoce apod. v létě červenec-srpen. Prosím o radu,doporučení či nabídku místa :)m(email : st**************@****am.cz)
Děkuji

Gabriela

Ahoj, taky bych si chtela najit praci v zahranici ( brezen – zari). Je mi 18 let. Kdyztak piste na ga**************@***il.com

Monika

Ahoj, je mi 19 let a hledám brigádu v zahraničí. Je mi jedno o jakou práci jde. Jako destinaci bych upřednostnila Španělsko, Anglii. Byla bych i ráda za nějakého parťáka. tak mi kdyžtak napište, můžeme si jet zlepšovat angličtinu spolu. 🙂 Piste na m.*********@****am.cz

Katka

Ahoj!
Mám zájem přes léto vycestovat za prací do zahraničí, nejlépe Anglie, Skotsko… Sháním jak práci, tak také případnou parťačku. Prosím v případě jakékoliv nabídky či tipů pište na můj e-mail.
Děkuji!

Miriam
Katka:

ahoj, pokud bys ještě nic neměla, tak se mi ozvi na email:)

Honza
Miriam:

Ahoj, měl bych veliký zájem s kamarádem o letní práci v Anglii nebo někde v západní Evropě. Jestli máš ještě možnost, napíš prosím. díky

Hanka

Ahoj, hledáme s přítelem brigádu na léto 2015 (červenec – září). Chceme do Anglie nebo Skotska sbírat ovoce. Pokud někdo o něčem víte nebo máte nějaké zkušenosti, budu ráda když se ozvete na e-mail. :))

Lukáš

Ahoj, hledám brigádu na léto 2015 (červenec-zaří). Za každou radu budu moc vděčny, děkuji.

Kristýna

Ahoj, s přítelem hledáme brigádu na léto 2015 v nějaké anglicky mluvící zemi. Budu ráda, za každý email, díky

Martin

Ahoj, hledám brigádu s kamarádem v UK Kdyby někdo bral parťáky sebou a nebo o něčem věděl, byl bych moc vděčný. Za každou radu moc děkuji.

Pája

Ahojte, hledáme s kamarádem brigádu v Anglii (červenec-září). Nehledáme nic specifického. Kdybyste o něčem věděli a byli byste ochotní se podělit o info, tak dejte prosím vědět na můj email. Díky

Kačka

Ahoj, s přítelem hledáme letní brigádu v Anglii. Je nám celkem jedno, jakou práci bychom dělali. Třeba sběr ovoce, práce v hotelu či restauraci. Kdyby někdo o něčem věděl, napište mi prosím na mail. Děkuju!

Aneta

Ahoj, hledáme s přítelem brigádu na letní měsíce v Anglii nebo i někde jinde. Chtěli bychom najít někoho, kdo by taky jel. Mohli bychom spojit síly a společně něco najít a jet bez agentury. Díky moc 🙂

Dominika

Ahoj, hledám s kamarádkou brigádu na léto 2015 v Anglii nebo ve Skotsku. Jsme schopny pracovat jak na farmě tak v restauraci nebo hotelu. Pokud byste o nějaké práci věděli, dejte mi prosím vědět na můj email. Děkuji 🙂

Nikola

Dobrý den,
ráda bych si našla brigádu na léto 2015. Mám střední zdravotnickou školu a zkušenosti jako servírka (brigádně). Práce ani v jednom z oborů není podmínkou. Budu ráda za jakoukoliv radu. Prosím případně o odpověď na e-mail. S pozdravem Nikola 🙂

Kateřina

Dobrý den,
hledám letní brigádu v Anglii na léto 2015. Je mi 18 let a letos maturuji na gymnáziu. Mám zkušenosti s prací jako servírka. Ráda bych našla nějakou práci v restauraci, hotelu a nebo v podobných zařízeních. Kdybyste o čemkoli věděli, budu ráda, když se ozvete na e-mail.

aleš Machovský

Ahoj, hledám brigádu v zahraničí. Jsem schopný dělat téměř cokoliv, letos maturuju a budu mít čas od června do října 2015. Kontakt: tel. 721105630 email: ma******@*****um.cz, facebook: Aleš Armyy Machovský. Pište 😉

Adam

Ahoj,
hledám práci v zahraničí (nejlépe Anglie kvůli AJ). Klidně sběr ovoce apod. v létě červenec-srpen. Prosím o radu,doporučení či nabídku místa :)na email ad********@****am.cz Děkuji moc

Petr

Zdravim nasel jsem agenturu ktera zarizuje bydleni + pomaha lidem sehnat praci.Naklady nejsou tak velke jako u ostatnich agentur kde se plati poplatky od 200-300liber a sluzby jsou na stejne urovni ne-li lepsi.Kouknete na stranky http://www.novazkusenost.cz Jel jsem pres ne a do 5dnu jsem zacal pracovat v mlikarne.Takze doporucuju

Karolína

Ahoj,hledám brigádu na prázdniny 2015(červenec,srpen).
Pokud byste o nějaké práci věděli, dejte mi prosím vědět na můj email. Děkuji

Kristýna

Dobrý den,

hledám brigádu na léto červenec – září/říjen. Vzhledem k tomu, že jsem schopna se domluvit jen anglicky, neboť mám jen slabé základy němčiny a ruštiny, tak bych ráda poprosila o doporučení (e-mail) zemí, kde je hlavní požadovaný jazyk angličtina. Děkuji

honzaa

Dobry den

Hledam brigadu nebo i praci nastalo v zahranici.pro dvě osoby,nejlepe nemecko,italie,francie

Lucka

Ahoj, hledám brigádu na léto 2015 v Anglii. Nebráním se celkem ničemu, bylo by to od půlky června do září. 🙂 Studuju cestovní ruch na VŠ, angličtina komunikativní. Díky za nabídky nebo rady. 🙂

Martina

Ahoj,
hledám letní brigádu na léto 2015. Nejspíš od července, ale klidně i od srpna. Nejraději bych jela Anglie, Franci, Itálie.. klidně na sběr jakéhokoliv ovoce, vína. Pokud o něčem víte, prosím kontaktujte mě. Ráda bych si sehnala i parťačku, která by se mnou jela. 🙂
Předem díky za jakékoliv rady 😉

Carole

Dobry vecer,hledam praci pro me a meho pritele v anglii v terminu Cervenec-zari. Nejlepe v hotelnictvi. Kdyby nekdo o necem vedel,nebo mel nejakou zkusenost,tak mi prosim
Napiste. Hezky vecer.

Marie

Ahoj,
Hledám brigádu v Anglii popř. Skotsku, nejlépe sběr ovoce, v termínu červenec-srpen. V daném termínu už mi bude 18, angličtinu mám na dobré úrovni.
Děkuji mockrát.

Tereza

Ahoj, kdo se prida v srpnu na maliny do Skotska? Hledame spise nekoho, kdo netouzi po jedne velke party, ale radeji ve volnem case cestuje a poznava… Pro vice info piste na muj mail.

Barbora
Tereza:

Ahoj, já bych s Vámi ráda jela! 🙂 Napíšeš mi více informací prosím? 🙂

Simona
Tereza:

Ahoj ješte nekoho hledáš k sobe? ja bych ráda jela 🙂

Hanča
Tereza:

Ahoj, moc ráda bych se taky přidala 🙂 pošleš mi prosím víc info? 🙂

Honza
Tereza:

Ahoj, měl bych taky zájem se svou holkou ,kámošem a kámoškou, mohl bych se dozvědět více info (ho*******@***il.com) ? Předem děkuji

Lenka
Tereza:

Ahoj, máte ještě nějaké volné místo na maliny? S přítelem bychom se rádi přidali. Díky

Lenka
Tereza:

Ahoj, máte ještě nějaké volné místo na maliny? S přítelem bychom se rádi přidali. Díky

Hanca

Ahoj, my bychom take radi jeli so Skotska, uz jsem kontaktovala nekolik farem. Muzu se zeptat kam jsi psala ty? 🙂

Simona
Hanca:

Ahoj, muzu se zeptat kde hledas ty farmy? dekuji 🙂

Tomáš

Ahoj, mohl bych se zeptat, bývá brigáda na farmách věkově omezena?

Nicol

Dobrý den.Hledám brigádu přes prázdniny, červenec-srpen.Manuální práci, nejlépe s ubytováním.

Anča

Ahoj, taky bychom rádi s přítelem vyrazili přes letní prázdniny někam takhle do zahraničí. Máte někdo nějaký tip jak sehnat práci? Vím, že např. Studentagency takhle ve dovjicích neumisťuje.
Díky, Anča

Katka,Martin

Zdravím, s přítelem hledáme brigádu v zahraničí. Kdyby měl někdo nějaké kontakty, o něčem věděl, nebo tak prosím dejte vědět 🙂 Děkuji moc za ochotu 🙂

Katka,Martin

Zdravím, s přítelem hledáme brigádu v zahraničí. Kdyby měl někdo nějaké kontakty, o něčem věděl, nebo tak prosím dejte vědět 🙂 Děkuji moc za ochotu 🙂

Karolína

Zdravím, sháním letní brigádu v zahraničí, pro mě a pro kamarádku. Přemýšlely jsme o Španělsku nebo o jiných jižních krajinách. Pokud by někdo o něčem věděl, dejte mi prosím vědět 🙂 (pokud by se jednalo o věkově neomezenou práci, bylo by to ještě lepší). Mockrát děkuji 🙂

Koudela

Zdravím. Mám 18 a hledám brigádu v zahraničí. Kdekoliv. Zvládám AJ a ŠJ.
Mockrát děkuji.

Jindřiška

Ahoj, sháním s přítelem brigádu v UK v období červen-září. Nejlepší by byla práce v pohostinství nebo v kuchyni. Kdyby někdo o něčem věděl, dejte mi prosím vědět. Děkuji 🙂

Martina

Ahoj, sháníme s kamarádkou brigádu v zahraničí na prázdniny (červenec, srpen). Obě ovládáme Aj, Nj. Bereme cokoliv. Kdyby jste o něčem věděli, tak dejte prosím vědět, děkujeme

Pavel

Ahoj, chystám se na brigádu do Anglie/Skotsko/Irsko. Už jsem na pár kontaktů psal a dokonce i zpětné přihlášky, ale nechci jet sám a tak kdo by chtěl kontakty, nebo jet se mnou pište: pa***********@*****um.cz

Zdeněk

Ahoj, hledám nějakou letní brigádu v Anglii zhruba od června do září. Byl bych rád kdyby jste mi mohli doporučit nějaké dobré agentury. Je mi 20 let. Budu rád za každý email.

Tereza

Ahoj, hledám letní brigádu v Anglii od června do září, klidně pro dva lidi. Kdybyste někdo o něčem věděli, dejte mi prosím vědět,bylo by to super :))

Marie

Ahoj, jsme tři kamarádky a hledáme letní brigádu na měsíce červenec a srpen 2015. V případě jakékoliv nabídky mě prosím kontaktujte na m.***********@***il.com. Budeme rády za jakoukoliv nabídku, při které se dá slušně vydělat. Děkujeme 🙂

Adél

Ahoj všem,

hledáme s kamarádkou práci na léto v zahraničí, nejlépe v Anglii. Všema deseti bychom braly jak práci jako servírky/barmanky, tak třeba sběr ovoce nebo práci na nějaké farmě. Nejlépe červenec-srpen 2015. Pokud byste o něčem věděli, dejte mi, prosím, vědět na mail: Ad*************@***il.com

Děkujeme 🙂

romana

Ahoj hledám někoho kdo by se ke mne připojil na práci na farmě v UK. Kontakty mám. Hledám někoho spolehlivého
Piste mi na mail ro************@***il.com

Adam Amrich
romana:

Ahoj jmenuji se Adam je mi 19náct let a také hledám něco na léto měl jsem velký zájem o Norsko ale to mi asi nevyjde. Chtěl bych se zeptat jaký druh práce by to byl a případně termín od kdy do kdy, s angličtinou mít snad problém nebudu, učil jsem se chvilku v Anglii v Paightone posílám číslo 608 502 776 fb Adam Amrich

Lucie

Hledáme s přítelem na léto 2015 (červenec, srpen) brigádu, nejlépe sběr ovoce. Kdo má jakékoliv zkušenosti z touto prací, ať mě neváhá kontaktovat na mail. Budeme rádi za veškeré nabídky! 🙂 Předem děkujeme…

Evča

Ahoj, sháním letní brigádu pro sebe a svou kamarádku. Spíš něco komunikativnějšího, chtěly bychom zlepšit angličtinu.. Informace prosím na můj e-mail, děkuji ^_^

Michaela

Donrý den, sháním se svou kamarádkou brigádu v zahraničí hledáme letní brigádu na měsíce červenec a srpen 2015. , pro zlepšení anglického jazyka, třeba sběr ovoce Kdyby někdo o něčem věděl, dejte mi prosím vědět.Informace prosím na můj e-mail Děkuji

Filip

Zdravím hledám letní brigádu 2015 do Anglie (popř. jinam do zahraničí…). Jsme studenti gymnázia s pokročilou angličtinou. Manuální práce nám nevadí. Kdyby jste měli jakýkoliv tip, sem s ním prosím. Děkuji

Anna

Dobrý den, sháním brigádu na léto 2015 (konkrétně nejlépe na červenec). Jsme studentky z gymnázia (5), všem je 18 a více. Líbila by se nám práce na farmách, ale nepohrdneme ani jinou prací. Zkušenosti nemáme, ještě nikdy jsme nepracovaly v zahraničí. Děkuji.

Martin

Ahoj jsme dva kluci hledáme job na farmach kde koliv ted jsme v liverpoolu chcem delat v přírodě moc dik za nějaké info ahoj

Ferry

Ahoj,
hledáme s kamarádem práci na farmě. Skotsko, Anglie nebo Irsko. Jsme dva studenti gymnázia, rádi se přidáme k někomu, kdo shání do počtu parťáky. Nebo vyrazíme klidně na vlastní pěst. Piště prosím na mail! 🙂

Klára

Ahoj, sháním brigádu na léto 2015, nejlépe na srpen. Jsem studentka VŠ, je mi 19, zatím přesně nevím co bych chtěla dělat, takže beru všechny nabídky.

Martin

Ahoj,sháním brigádu na léto 2015, nejlépe by to bylo na červenec a srpen. Jsem studentem VŠE, je mi 20, a bral bych spíše práci na farmě.Kdyby někdo věděl, tak napište na email.

Zuzana

Ahoj, sháním brigádu s kamarádkou na konec července a celý srpen. Nevíte prosím někdo o něčem. Psala jsem na farmy ve Skotsku, ale většinou se mi ozvali s tím, že již mají plno. Děkuji za každou informaci 🙂

Adam

Zdravím, s kámošem chceme jet na brigádu do UK již jsme kontaktovali určité množství farem, je nám 18 sháníme někoho kdo by se k nám přidal či pomohl najít brigádu na červenec.

Vojta
Adam:

Ahoj, rád se k vám přidám. taky plánuju o prázdninách pracovní pobyt v anglii. Napište mi na email: ru********@*****il.cz

Ondřej
Adam:

Ahoj rád bych se s kamarádem přidal. Napište mi na email: on***@****am.cz

Jakub Řezníček
Ondřej:

Také hledám s přítelkyní. jestli budete mít volná 2 místa dějte vědět ja*************@****am.cz nebo fb Jakub Řezníček ( bez profilové fotky )

Ondřej

Ahoj hledám s kamarádem brigádu v UK na léto 2015 ,nejlíp sběr ovoce nebo práce ve skladu. Je nám 20 a máme dobré komiunikační dovednosti. Nevíte někdo o ňějaké práci. Budu rád za každou nabídku 🙂

Kačka

Ahoj, nevíte někdo o nějaké práci v zahraničí? Je mi celkem jedno, jestli to bude osobní asistence nebo sběr ovoce či úklid.
Díky Kačka

Markét

Ahoj, s přáteli hledáme na léto brigádu v zahraničí. Nejlépe nějaká práce na farmě. Ještě nám nebylo 18. Jestli někdo o něčem víte, prosím kontaktujte mě na mail. ma***********@****am.cz

Marcel

Ahoj, s kamarádem hledáme brigádu po celé Evropě na letní prázdniny. Letos vystudujeme instalatéřinu, můžeme např. pomáhat na stavbě. Tak jestli máte někdo zájem tak mě kontaktujte na mém e-mailu: na*********@****am.cz

Marcel

Ahoj, s kamarádem hledáme brigádu po celé Evropě na letní prázdniny. Letos vystudujeme instalatéřinu, můžeme např. pomáhat na stavbě. Tak jestli máte někdo zájem tak mě kontaktujte na mém e-mailu: na*********@****am.cz

Dexter

Cauvec,s kamaradem mame domluveny kontakt na praci na farme v Anglii od zacatku cervna cca do konce zari. Pan nam bude volat behem dubna kolik nas bude a kdy bude presnupresny nastup atd. Chteli bychom jet alespon v 6 lidech , tudiz nabizime 4 volna mista pro ty co by se chteli pripojit 🙂 jsme ve veku 22-24 let. Ze severni moravy. Nas kontakt je cech ktery tam ma penzion a bude se a nejvetsi pravdepodobnosti bydlet u nej. Letenky zajisti a pote se mu zaplati na miste (cca 3500kc). Na konkretni farme se vydelky pohybuji od 50 az 70 liber denne.to znamena k dnesnimu kurzu od 1900kc az 2660kc za ubytovani se ale bude platit cca 250 liber (9500kc) za mesic. Ale stim ze ubytovani je slusne a vybavene. Zadne stany ,kontejnery, bunky atd. Kazdy kdo Si to malinko propocita zjisti ze to ujde. Takze kdyztak muj email re******@***il.com

Adam Amrich
Dexter:

Ahoj jmenuji se Adam je mi 19náct let a také hledám něco na léto měl jsem velký zájem o Norsko ale to mi asi nevyjde. Chtěl bych se zeptat jaký druh práce by to byl a případně termín od kdy do kdy, s angličtinou mít snad problém nebudu, učil jsem se chvilku v Anglii v Paightone posílám číslo 608 502 776 fb Adam Amrich

Michal

Ahoj, hledáme s kamarádem letní brigádu v zahraničí, brali bychom cokoliv a kdekoliv, ale s aspoň trochu dobrým platem. Upřednostníme něco, co má již někdo vyzkoušené. Máme zkušenosti v mnoha oborech, pokročilá angličtina.
Můj mail: mi*********@****am.cz

Michaela Rumpíková

Dobrý den,
hledám brigádu od června do konce září v UK. Mám zkušenosti jako aupair a anglicky mluvím plynule.
Kdyby jste kdokoliv měl nějaké nabídky, prosím na email – mi******@***il.cz
Děkuji!
Krásný den/večer,
Michaela

Martina Koubková

Dobrý den,
hledám partu lidí, kteří by chtěli jet do ciziiny na brigádu už od příštího měsíce. A zároven bych poprosila Ty co už tam byli jestli by nám doporučily nějakou farmu či hotel? Je lepší jezdit ve více lidí než jen v jednom. Tak kdyby někdo měl zájem napište na email. 🙂

Dominika

Dobrý den,
hledám jakoukoliv brigádu/ přivýdělek v UK, jen na jeden měsíc (červenec). Jsme dvě studentky ( možná tři) a sháníme cokoliv. Kdyby jste měli nabídky, prosím ozvěte se na email : do***********@****am.cz
děkuji :)!

Nikolas

Hledám jakoukoliv brigádu od července, klidně i do srpna. Rychle se učím.Je mi 17 let, děkuji.

Ewa

Dobrý deň,

Načo platiť za sprostredkovanie práci agentúram, ked si to môžete vybaviť sami z pohodlia domova.
Farmy sú overené a aj osobne odskúšané.
ew***@**et.sk

Jakub Řezníček
Ewa:

Dobrý den, s mojí přítelkyní se od začátku ledna snažíme marně najít si zahraniční brigádu. Jestli potřebujete někoho pracovitého a kamarádského do počtu, dejte vědět, budeme vděční.
na e-mail: ja*************@****am.cz
Dkujeme

jana

Zdravim chtela bych na leto odjet na nejakou farmu mate nekdo tip?

Klára

Ahoj, s kamarádem hledáme letní brigádu v Anglii. Chtěli bychom jet na farmu sbírat ovoce. Nemáte někdo prosím nějaký tip na dobrou farmu v Anglii. Budeme vděční za jakoukoliv radu. Díky

Klára

Ahoj, s kamarádem hledáme letní brigádu v Anglii. Chtěli bychom jet na farmu sbírat ovoce. Nemáte někdo prosím nějaký tip na dobrou farmu v Anglii. Budeme vděční za jakoukoliv radu. Díky

Boris Klíma

Ahoj, je mi skoro 19 let a hledám nějakou brigádu v zahraničí (Anglii,…). Pokud byste někdo o něčem věděli, nebo hledali někoho k sobě, tak se mi určitě ozvěte na mail nebo mobil: 720118236. Díky

Petr

V neděli tenhle týden odjezd autem na blind na jih Anglie na farmy,sklady atd.Zkušenosti s práci v UK máme.Je ještě jedno místo volné.Pište maila nebo tel.602 602 526…

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: