Ahoj cestovatelia :-)!
V novembri planujem cestu do Indie. Mal by to byt okruh sever aj juh Indie, casovo by to malo byt zhruba tri tyzdne az mesiac. Velmi rad by som tu nasiel spolucestovatelku alebo spolucestovatela, ktory ma podobne plany a ktory by do toho siel so mnou 🙂 Rad by som v lete vyriesil letenky a potom zacal planovat detailne itinerar. Skusenosti mam uz dost, mam precestovanu asi polovicu Azie. Podrobnosti uz dohodneme e-mailom, telefonicky alebo osobne.
Peter, pe*******@**st.sk
Aktualne je uz volne len 1 miesto 🙂 Zatial sme traja a este jedneho cloveka by sme prijali do nasej partie. Ak sa teda najde nejaky zaujemca/zaujemkyna, tak ma nevahajte kontaktovat na mail.
Ahoj, s přítelkyní letíme 22.9. – 24.10. a budeme na severu. Našel by se někdo, kdo by se k nám třeba alespoň na pár dní připojil?
Termin je uz pevne stanoveny. Odlet 9.11., prilet 2.12., zaciname riesit viza. Jedno miesto stale volne.
Peter
ahoj,
znie to zaujimavo. mala by som mozno zaujem, ak si este nikoho nenasiel. Napis mi prosim na mail zatial zakladne info a odkial si. Pripadne by bolo fajn aj nejake osobne stretko.
Ahoj Veroniko, asi si zadala spatny mail. Ozvi se
kdyztak na mi************@****am.cz
Michal