Střední Amerika, Mexiko a Karibik

Guatemala, Belize – kdo byl 2012

Renáta

Prosím, může se nám ozvat někdo, kdo byl v poslední době – v r. 2012, Guatemala-Belize ? Prý v Guatemale nejezdí v noci BUSy, ale já našla http://thebusschedule.com/EN/gt/index.php
Dá se na to spolehnout ?
Popř. bych se zeptala na další věci. Děkujeme moc. Spěchá, letíme za 3 týdny.

Zkušenosti čtenářů

Kacica

Ahoj, byla jsem už předloni, noční bus jsme chtěly využít jen jednou, z Rio Dulce do Guatemala City, ale zjišťovaly jsme spojení na poslední chvíli a zrovna v Rio Dulce měli ve spojích docela zmatek (jinak je tam doprava super, busy na sebe dobře navazují a tak, nic moc dopředu není potřeba řešit, jen nějaký rozumný itinerář, a popř. dopředu koupit lístky na noční nebo hodně dlouhé jízdy) – nicméně tenkrát nakonec nějaký bus jel, jen už byly vyprodané lístky tuším. K.

Jitka
Kacica:

Dobrý den, chci se zeptat, jestli mi můžete doporučit nějaké památky nebo „extra“ místa v Guatemale a v Belize. Určitě máte spoustu zkušeností.

Děkuji.

Jitka

Bára
Jitka:

Dobrý den, právě jsme na cestě z Aljašky do Jižní Ameriky, v Belize a Guatemale jsme byli na přelomu roku. Pro inspiraci můžete kouknout na náš blog necesty.wordpress.com, o obou zemích je tam povídání. Pěkný den.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: