Spolucestování Evropa

Gruzie, Arménie – léto 2014

pavel

Ahoj, v létě (červenec nebo srpen) chceme jet na cca čtrnáctidenní dovolenou do Gruzie a Arménie. Jsme zatím 3 kluci a 2 holky (22-32) a hledáme ještě jednu nebo dvě pohodové spolucestující, které se nebojí mírného výšlapu do hor, spaní pod stanem, v hostelech či u místních. Máme v plánu projít jedno pohoří, noc dvě pobýt v hl.městech, zbytek strávit po památkách, UNESCO, u vína a sýrů v zapadlých vesnicích…jak se domluvíme a jak se nám bude chtít.

Zkušenosti čtenářů

xp3

doporučuju letenka Katowice-kutaisy , 14 dní je málo …

jonas

Ahoj, já + kámoš /oba20/ jedem Gruzii + Arménii v červenci. Klidně se s vámi rádi potkáme na nějaké treky nebo cestování. Jestli by byl zájem napište do mailu. Jonas

Natálie

Ahoj, jak moc je to ještě aktuální? Mohl by si mi kdyžtak poslat bližší info na mail, prosím?
Díky

Luboš

Budu tam v srpnu… uz jsem tam byl predminuly rok… tak vam muzu I s necim pomoct… kdyztak se ozvi

Vladka

Ahoj,

to zni zajimave – ja bych se rada pridala – teda pokud by vam nevadila spolecnost 35. 🙂 Mate uz nejaky konkretní termín a detailnějsi plan?

Elene

Ahoj, v létě, asi spíš v srpnu se určitě chystám do Gruzie, jako už tři roky předtím. Ráda se s vámi někde potkám, taktéž poradím kdyby bylo potřeba, docela se tam už vyznám.

Gabriela

Ahoj Pavle, rada bych se přidala s vámi na cestu !! :), je ponuka spolucestující ještě aktuální ?

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: